reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Korcą zakupki. To normalne że człowiek się cieszy. U mnie czas na kolejny ciążowy stanik.boję się jaki będzie rozmiar wyjściowy. Z biustu wychodzą mi białe czopki. Mój się śmieje, że to mleko w proszku. I myślę, jak zrobić żeby nie spać na plecach. W tym tygodniu co się budzę to leżę plackiem.

Korcą zakupki. To normalne że człowiek się cieszy. U mnie czas na kolejny ciążowy stanik.boję się jaki będzie rozmiar wyjściowy. Z biustu wychodzą mi białe czopki. Mój się śmieje, że to mleko w proszku. I myślę, jak zrobić żeby nie spać na plecach. W tym tygodniu co się budzę to leżę plackiem.
A dlaczego nie możesz spać na plecach?

Ja już nie mogę się kłaść na brzuchu, myślałam że gorzej to zniosę ale znajduję narazie wygodne pozycje ;)

No u mnie siedzenie było najgorsze. Ból kości ogonowej robił się nie do zniesienia. Po spacerach nie bolą mnie więzadła i macica. Więc mają zbawienne działanie :)

A ja wczoraj niemal kupiłam ciuszki, ale źle się poczułam i wróciłam do domu. Bardzo szybko się męczę. Aż się boję co będzie później.
Ja jak śpię na plecach, to budzi mnie ból brzucha, także nie muszę tego kontrolować.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry