reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2020

@Aguara cudowna wiadomość :D
@Celia89 jak to masz śnieg?! :confused: mieszkasz na szczycie góry? :p

Czy jest coś co można brać na gardło? Dopadło mnie lekkie przeziębienie i trochę gardło boli... czy syrop z cebuli?
Tantum Verde, ja mam w domu Fiorda i tam nawet pisze, że dla kobiet w ciąży, cyckałam cukierki imbirowe.
Mi lekarz ostatnio zalecił magne b6. Ale jak wezmę to się strasznie zle czuje... o co może chodzic? Za dużo magnezu w organizmie?
Twój organizm widocznie nie toleruje czegoś w tej tabletce, weź inny magnez, innej firmy dla ciężarnych.

reklama
@Aguara cudowna wiadomość :D
@Celia89 jak to masz śnieg?! :confused: mieszkasz na szczycie góry? :p

Tantum Verde, ja mam w domu Fiorda i tam nawet pisze, że dla kobiet w ciąży, cyckałam cukierki imbirowe.

Twój organizm widocznie nie toleruje czegoś w tej tabletce, weź inny magnez, innej firmy dla ciężarnych.
:D na mazowszu ale taki grad dowalil, ze przez moment bialo bylo, a gdzie nie gdzie dlugo lezaly biale kupki :D Leże leżę nagle łubudu. Piorun walnął z jasnego nieba gdzieś w drzewa obok domków. Błysk grzmot, nagle ciemność ściana wody i grad. Moje biedne zajęce są zdziwione, że woda w kałużach jest mokra. Wczoraj jak szłam do sklepu był piekny zachód słońca i padało a na niebie była tęcza. Ogłupieć można.
1568907584932.png

Mocna tęcza :-D
Też miałam tęczę, ale słabszą.

Byłam dziś u gina, wszystko ok, żylaki pipki mają być, brzuch ma się spinać (bezboleśnie), powiedział, że branie leków ma zawsze wpływ na dziecko więc z ciężkim sumieniem pozwolił mi wziąść 1 tabletkę magnezu na dzień, bo mam arytmię serca.

Mocna tęcza :-D
Też miałam tęczę, ale słabszą.

Byłam dziś u gina, wszystko ok, żylaki pipki mają być, brzuch ma się spinać (bezboleśnie), powiedział, że branie leków ma zawsze wpływ na dziecko więc z ciężkim sumieniem pozwolił mi wziąść 1 tabletkę magnezu na dzień, bo mam arytmię serca.

Uwielbiam gdy lekarz mówi że tak ma być. Ciekawe, gdyby sam miał żylaki w okolicach jąder też by tak mówił :-) swoją drogą kobiety to się muszą nacierpieć.

reklama
Do góry