Malinkaa123
Fanka BB :)
Syropek jednak nie da rady. W nocy co chwilę budził mnie zapchany nos i bolacegardło, aż się ciężko sline lyka. Zaraz mąż jedzie do apteki bo pisałam do gin co mogę brać, mam nadzieję że będą to mieli 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No mnie trochę kręci, ale nadal walczę. Kurde ale zimno się zrobiło. Odpalilam w sypialni grzejnik na 3 bo niemaz chory. Wstałam do wc to jak w bajkach xd zderzylam się ze ścianą zimnego powietrza. No w całej chałupie zimno, jak w opuszczonych budynkach. Od dziś grzeje.Syropek jednak nie da rady. W nocy co chwilę budził mnie zapchany nos i bolacegardło, aż się ciężko sline lyka. Zaraz mąż jedzie do apteki bo pisałam do gin co mogę brać, mam nadzieję że będą to mieli![]()
Oo tylko znając moje apteki i niedouczony personel znów się spojrza jakbym nie wiadomo co chciała. Nawet rutinoskorbinu nie miały.Gdyby Was dopadło, to jest w aptece coś takiego ...Zobacz załącznik 1024468
Są też w rossmanie [emoji6] ja tam kupowałamO
Oo tylko znając moje apteki i niedouczony personel znów się spojrza jakbym nie wiadomo co chciała. Nawet rutinoskorbinu nie miały.
Gdyby Was dopadło, to jest w aptece coś takiego ...Zobacz załącznik 1024468
No ja dodatkowo mam syrop z cebuli i czosnku. Mam nadzieję ze postawi mnie to na nogiNa początku ciąży jak mnie wzielo to tez bralam te tabletki ale nic nie daly:/ bylam u lekarza i przepisal w aerozolu miejscowy tantum verde![]()

No to za wczasu coś bierz jak już coś Cię rozkłada ...No mnie trochę kręci, ale nadal walczę. Kurde ale zimno się zrobiło. Odpalilam w sypialni grzejnik na 3 bo niemaz chory. Wstałam do wc to jak w bajkach xd zderzylam się ze ścianą zimnego powietrza. No w całej chałupie zimno, jak w opuszczonych budynkach. Od dziś grzeje.
No ja dodatkowo mam syrop z cebuli i czosnku. Mam nadzieję ze postawi mnie to na nogi![]()