reklama

Styczniowe mamy 2020

Hej. Ja mam ostatnio takiego wku... rwa że bez kija to lepiej nie podchodzić tak działa mi na nerwy m. Tydzień urlopu miał już mnie szlak trafia. A że ja na l4 to nic nie robi nawet szklanki i talerza nie wyniesie. Chodzę i ciągle się wdzieram.
Dziewczynki. Mam dylemat.
20 lat temu wanienka do kąpania wyglądała jak wanienka. I takową funkcję pełniła.
Kompletuje wyprawke z działu "pielęgnacja" i... zgłupiałam [emoji23][emoji23][emoji23]
Czy tez macie jakieś wynalazkowe czy klasyczne
Ja mam tradycyjna zwykła wanienke, z synem też miałam zwykła.
Celia ja przed porodem myślałam , że darcie się może pomóc, takie wyładowanie emocji i jednocześnie czułam , że ja to raczej będę się krepowala tak wydzierac..A jak przyszlo co do czego to nie potrafilam przestać krzyczeć..już po zastanawiałam się "po co ja się tak darlam?!" [emoji14] i teraz obiecuję sobie to powstrzymywać, ale życie pokaże.. :P
Ja podczas porodu nie wydalam z siebie ani jednego dźwięku. Pozna Mówił że to najcichszy poród w dziejach tego szpitala [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] mam tylko nadzieję że teraz z drugim pójdzie jeszcze szybciej.

Ja dziś piore ciuszki 4 pralki a jutro będę to prasowa [emoji26][emoji848]

Jutro mam wizytę na 17.45 nie mogę się doczekac

reklama
Hej. Ja mam ostatnio takiego wku... rwa że bez kija to lepiej nie podchodzić tak działa mi na nerwy m. Tydzień urlopu miał już mnie szlak trafia. A że ja na l4 to nic nie robi nawet szklanki i talerza nie wyniesie. Chodzę i ciągle się wdzieram.Ja mam tradycyjna zwykła wanienke, z synem też miałam zwykła. Ja podczas porodu nie wydalam z siebie ani jednego dźwięku. Pozna Mówił że to najcichszy poród w dziejach tego szpitala
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
mam tylko nadzieję że teraz z drugim pójdzie jeszcze szybciej.

Ja dziś piore ciuszki 4 pralki a jutro będę to prasowa
emoji26.png
emoji848.png

Ja swojemu daje podpalić za zarazenie mnie. Mówi że pół dnia choroby a jestem nie do wytrzymania weltrzmerz, dekadentyzm i depresja oraz pytania z cyklu kim jesteśmy i dokąd zmierzamy, po co to wszystko, każdy i tak umrze xd

Ja po wizycie, wszystko ok, oby tak dalej.
Pytanie o twardnienie brzucha - normalne, o rozpierajacy ból pochwy-zdarza się. Chyba zmienię lekarza na psychiatra bo mam paranoje w takim razie. W razie czego 3 razy no spe, magnez i leżing.

Nie poxiesze - mój M jak na razie staje na wysokości zadania.
Ale za to własną mama mnie wkurza i leniwe dzieci. Okropni są.

Ja po wizycie, wszystko ok, oby tak dalej.
Pytanie o twardnienie brzucha - normalne, o rozpierajacy ból pochwy-zdarza się. Chyba zmienię lekarza na psychiatra bo mam paranoje w takim razie. W razie czego 3 razy no spe, magnez i leżing.

Nie poxiesze - mój M jak na razie staje na wysokości zadania.
Ale za to własną mama mnie wkurza i leniwe dzieci. Okropni są.
Najważniejsze że badanka pokazały że wszystko ok.

Ja teraz dzieki Bogu unikam przeciwbólowych. Ale głowa boli mnie znacznie mniej niż przed ciąża. W poprzednich ciążach ból głowy potrafił trwać nawet 3 dni.
Biorę paracetamol. Po porodzie w szpitalu tez go podają. I to w dawkach znacznie większych niż ja biorę w domu.

Hej. Ja mam ostatnio takiego wku... rwa że bez kija to lepiej nie podchodzić tak działa mi na nerwy m. Tydzień urlopu miał już mnie szlak trafia. A że ja na l4 to nic nie robi nawet szklanki i talerza nie wyniesie. Chodzę i ciągle się wdzieram.Ja mam tradycyjna zwykła wanienke, z synem też miałam zwykła. Ja podczas porodu nie wydalam z siebie ani jednego dźwięku. Pozna Mówił że to najcichszy poród w dziejach tego szpitala [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] mam tylko nadzieję że teraz z drugim pójdzie jeszcze szybciej.

Ja dziś piore ciuszki 4 pralki a jutro będę to prasowa [emoji26][emoji848]

Fajnie, mam nadzieję że tym razem lepiej zniose ten bol, albo w ogóle aby serio mniej bolało :D i ze nie bede krzyczała..głupio mi było już po wszystkim, w trakcie to miałam gdzieś co sobie o mnie mysla :P
Wow, juz pierzesz i prasujesz?? :D ja to mysle, aby do poczatku grudnia to zrobić..

reklama
Fajnie, mam nadzieję że tym razem lepiej zniose ten bol, albo w ogóle aby serio mniej bolało :D i ze nie bede krzyczała..głupio mi było już po wszystkim, w trakcie to miałam gdzieś co sobie o mnie mysla [emoji14]
Wow, juz pierzesz i prasujesz?? :D ja to mysle, aby do poczatku grudnia to zrobić..
No wiem szybko. Kurde jutro dopiero 25tc ale wolę mieć poskladane już w szafie. Od 32 tc to kto wie co będzie. Nie chcę mi się [emoji23] ale zrobię i będzie spokój.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry