MartaSx
mama Oliwierka
Hej. Ja mam ostatnio takiego wku... rwa że bez kija to lepiej nie podchodzić tak działa mi na nerwy m. Tydzień urlopu miał już mnie szlak trafia. A że ja na l4 to nic nie robi nawet szklanki i talerza nie wyniesie. Chodzę i ciągle się wdzieram.
Ja dziś piore ciuszki 4 pralki a jutro będę to prasowa [emoji26][emoji848]
Jutro mam wizytę na 17.45 nie mogę się doczekac
Ja mam tradycyjna zwykła wanienke, z synem też miałam zwykła.Dziewczynki. Mam dylemat.
20 lat temu wanienka do kąpania wyglądała jak wanienka. I takową funkcję pełniła.
Kompletuje wyprawke z działu "pielęgnacja" i... zgłupiałam [emoji23][emoji23][emoji23]
Czy tez macie jakieś wynalazkowe czy klasyczne
Ja podczas porodu nie wydalam z siebie ani jednego dźwięku. Pozna Mówił że to najcichszy poród w dziejach tego szpitala [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] mam tylko nadzieję że teraz z drugim pójdzie jeszcze szybciej.Celia ja przed porodem myślałam , że darcie się może pomóc, takie wyładowanie emocji i jednocześnie czułam , że ja to raczej będę się krepowala tak wydzierac..A jak przyszlo co do czego to nie potrafilam przestać krzyczeć..już po zastanawiałam się "po co ja się tak darlam?!" [emoji14] i teraz obiecuję sobie to powstrzymywać, ale życie pokaże..![]()
Ja dziś piore ciuszki 4 pralki a jutro będę to prasowa [emoji26][emoji848]
Jutro mam wizytę na 17.45 nie mogę się doczekac