reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
No mój narazie składa deklaracje zacne :P Wyjdzie w praniu sasasasa. Ale ja nie zamierzam go wyręczać. Wręcz terroryzuje, że w połogu to ja leżę! Dziecko proszę mi podawać do karmienia! Moje dwie kuzynzki zrobiły ten błąd, że wszytsko muszą one bo kto zrobi lepiej niż mama :3 przy drugich ciążach było marudzenie, że nie ma pomocy, że tata nie przypilnuje, że tata to sobie na piwko chodzi a one toną w wymiocinach i pampersach.

Ale to nie jest tak ze facet patrzy między nogi. Moj mąż mógł stać tylko za głową, wiec widział tyle co i ja czyli nic. Dla mnie to była ogromna pomoc. Jak przy porodzie była mama. To tez jej mówiłam ze jak się zacznie to żeby wyszła. A później ja błagałam żeby mnie nie zostawiała.
U nas przy pierwszym porodzie położna powiedziała m że może zobaczyć i on tam z nią stał i widział jak główka wychodzi. Nie miałam siły protestować.

Ja zamówiłam dziś stanik na allegro bo w sklepie nigdzie takiego nie mam normalnie mam 75G a teraz zamówiłam 75i.

Ogólnie ostatnio mnie boli brzuch jak mała się kręci i obraca. Gin mówił że jest duża. Ale żeby już według usg 27tc. Według om jutro 26.

U nas przy pierwszym porodzie położna powiedziała m że może zobaczyć i on tam z nią stał i widział jak główka wychodzi. Nie miałam siły protestować.

Ja zamówiłam dziś stanik na allegro bo w sklepie nigdzie takiego nie mam normalnie mam 75G a teraz zamówiłam 75i.

Ogólnie ostatnio mnie boli brzuch jak mała się kręci i obraca. Gin mówił że jest duża. Ale żeby już według usg 27tc. Według om jutro 26.
U mnie biustonosze 85 D

reklama
Moj to taki styl Macho w gębie [emoji23][emoji23][emoji23] kawał twardego chłopa jakby nie patrzeć. Ale serducho ma.zlote.
Jak przyszły naklejki z yokodesigne to komentarz w stylu " na uj Ci to gowna.. jakies durne naklejeczki". A sam cala sobotę naklejał i stwierdzil ze trzeba dokupic bo same jelonkim to mało. No i zamówiłam juz jezyka sówke liska itp [emoji23][emoji23][emoji23] pokoik wyglada juz bosko. Ale focie wrzuce jak przyjdzie reszta za w tyg.
Z maluszkiem wiem ze mi pomoże. Ale swoje pogadać musi hehehehe
Nie ma zlituj niech się uczą xd

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry