reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2020

Hej dziewczyny. Ja was trochę podczytuje czasami bo początkowo pomyliłam się w liczeniu i zaczęłam czytać i wsiąkłam. Jednak termin mam na luty. Byc może urodze szybciej bo miałam problemy z szyjka w 1 ciąży, a to lubi się powtarzać. Super macie atmosferę na wątku. Ale nie będę już tu wchodzić już bo pewnie niektórym będzie to przeszkadzać. Życzę wam wszystkim lekkich porodów i zdrowych dzieci. Pa

reklama
Ja tydzień temu miałam E a teraz F. Przeraża mnie to. Dużo nie utylam bo ok 5 kg. Więc poszlo w brzuch i cycki. Potrafię się zdyszec i boli mnie między lopatkami. Koszmar. Jak to zejdzie to będę mieć dwa flaki. :|
Mam to samo już po pierwszym porodzie miałam uszy jamnika [emoji23] a teraz to już masakra na serio. Bola mnie plecy też między łopatkami a zwłaszcza w nocy. No i kości miednicy jak śpię na bokach.
A u mnie ból w pachwinach przy chodzenia
U mnie też. Z synem miałam pod koniec ciąży tak a teraz już tak szybko.

Hej dziewczyny. Ja was trochę podczytuje czasami bo początkowo pomyliłam się w liczeniu i zaczęłam czytać i wsiąkłam. Jednak termin mam na luty. Byc może urodze szybciej bo miałam problemy z szyjka w 1 ciąży, a to lubi się powtarzać. Super macie atmosferę na wątku. Ale nie będę już tu wchodzić już bo pewnie niektórym będzie to przeszkadzać. Życzę wam wszystkim lekkich porodów i zdrowych dzieci. Pa
Oo a czemu ma nam przeszkadzać. Im więcej nas tym weselej. ,:) są tu dziewczyny też z grudnia. Xd nie jesteśmy tajna organizacja świętującą urodziny Hitlera :p

Mam to samo już po pierwszym porodzie miałam uszy jamnika
emoji23.png
a teraz to już masakra na serio. Bola mnie plecy też między łopatkami a zwłaszcza w nocy. U mnie też. Z synem miałam pod koniec ciąży tak a teraz już tak szybko.
Nie mam zamiaru jeszcze rodzić haha, może za dużo
Oo a czemu ma nam przeszkadzać. Im więcej nas tym weselej. ,:) są tu dziewczyny też z grudnia. Xd nie jesteśmy tajna organizacja świętującą urodziny Hitlera :p
Jesteśmy ciężarne dziewice przecież, im więcej tym lepiej

A ja jakby można było przyspieszyć naturę urodziłam już. Ile bym dała żeby ten stres mieć już za sobą xd...
Moja mama mi mówiła, że tyle świetego spokoju co w brzuchu siedzi. Ja sobie myślałam ze ja powaliło, albo ciaze to ona przespała. Jak się urodziło zrozumiałam. Czy dobrze jje czy dobrze ssie czy oddycha czy się zakrztusił, a czy ze mu furczy w nosku to normalne... kurde i już chyba mi tak zostanie do końca życia

Moja mama mi mówiła, że tyle świetego spokoju co w brzuchu siedzi. Ja sobie myślałam ze ja powaliło, albo ciaze to ona przespała. Jak się urodziło zrozumiałam. Czy dobrze jje czy dobrze ssie czy oddycha czy się zakrztusił, a czy ze mu furczy w nosku to normalne... kurde i już chyba mi tak zostanie do końca życia
Kurla a dopiero w 23 tc uspokilam się że mi nikt tego dziecka nie ukradnie xd i teraz weszłam w fobie porodowa, a Ty mi kochana mówisz że to zostaje xd ? Muszę sprawdzić ranking psychologów u mnie w mieście XD

Kurla a dopiero w 23 tc uspokilam się że mi nikt tego dziecka nie ukradnie xd i teraz weszłam w fobie porodowa, a Ty mi kochana mówisz że to zostaje xd ? Muszę sprawdzić ranking psychologów u mnie w mieście XD
Na pocieszenie dodam, że przy 3cim dziecku trochę zluzowałam;) Nie lecę na każde zawołanie. Płacze - to żyje :D No i na pewno mniej latam po lekarzach niż przy pierwszym.

reklama
Do góry