lucyna1234
Fanka BB :)
A jakie masz ciśnienie?A Nasz potwor waży ponad 860g.
Bialko mam 0.12, za 10 dni kolejna wizyta na patologii ciazy jak, nic sie nie zmieni szpital, zapewne. Pomiar ctk 3-4x dziennie, eh
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jakie masz ciśnienie?A Nasz potwor waży ponad 860g.
Bialko mam 0.12, za 10 dni kolejna wizyta na patologii ciazy jak, nic sie nie zmieni szpital, zapewne. Pomiar ctk 3-4x dziennie, eh
Źródła nie podam, bo źródłem jest moja dzisiejsza wizyta u ginaAle 180 tj cukier 10. Na pewno tak nie jest. Byla zmiana ze 120 na 140. Mozna jakies zrodlo?
Ja chodze na cm uj i tam do diabetologa takie normy podaje i ich sie trzyma. Ja mialam robiana glukoze w 9 tc jesli to ma znaczenie.
To moze sie okarze ze nie mam jak sie normy zmienia![]()
Na czczo mialam tylko 4.4 a po gdozi ponad 120 i mi zdiagnozowlali... Ale mam zdjęcie tylko na czczo nie wiem co się z 2 stalo na szybko
na czczo chyba do 90, po 1 h do 180 a po 2 h do 153. Takie normy tez podaje mamaginekolog.Ja mam w ciazy nadciśnienie samoistnie, ale teraz ponizej 140/85 w 1 trymestrze mialam nawet 200/100 a bialka "tylko" 0.11A jakie masz ciśnienie?
Imię już wybrane [emoji14] ?
Od miesiąca mówię do brzucha Aniela, Nelcia [emoji6] a teraz dopadły mnie wątpliwości czy może jednak inne imię [emoji854]
Bardzo ładne :-)
Jakie udowodnienie zatrudnienia?Głupi listonosz zostawia awizo mino że człowiek jest w domu. Muszę jutro iść do ZUS bo mi pismo przylazlo, że mam 7 dni na udowodnienie zatrudnienia i tp. Bym dziś załatwiła a jutro skupila się na dentyście i położnej.
Zara wam wyśle tylko zagryzmole dane pracodawcy i moje żeby nikt się nie rzucał później. Dziwne, że nie było kontroli jako takiej tylko ja mam jeździć. Chyba że wyglądała jak wizyty mojej Pani listonosz.Jakie udowodnienie zatrudnienia?