Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wiele zniose ale jak mój były zaczął mi opowiadać, że jak był chory za dziecka i pomogło natarcie go czerwonymi gaciami xd to był początek końca. Jego rodzina wierząc zasuwala do kościółka co niedzielę, życząc źle po mszy sąsiada. Nie wiedzieli kim byl Hiob, Samson, Salomon nie znali imion aniołów i demonów. Tym bardziej mnie nie zdziwiło, że wierzą zatem w zabobony. A niby w kanonie chrześcijańskim to grzech. Rozsypana sól, klątwy i.uroki, czarne koty przebiegające drogę był standard. Xd hahaha a do tego wierzyli że nieopodal ich wsi w małej miejscowości w kierunku Warszawy żyje w kanałach czupakabra xd
Ha ha ha to jest w punkt... Idealne [emoji23][emoji23][emoji23]To zdecydowanie ja w ciąży![]()
No już wczoraj było mało przyjemnie. I po plenerku ciążowym. Studio mam ustawione na 19-20 październikHa ha ha to jest w punkt... Idealne [emoji23][emoji23][emoji23]
W zabobony też nie wierzę. Z synem w wózku nie miałam czerwonej wstążki itp.... E tam niech sobie ludzie gadają, my i tak wiemy swoje.
Kuźwa ale zimno dziś w pizdu

Postem jest ja też go widzę. 7 lat temu nie było smakowej o też miałam mega gęsta. Aż mi język cierpnie na samą myśl [emoji23]Ruszyłam dupę na krzywa cukrową. Dzięki wam kupiłam glukozę pomarańczową. Piję się ją jak oranżade, dzięki :-)
Porównując do badań sprzed dekady niebo a ziemia. Pamiętam jak 17 lat temu, będąc w ciąży po raz pierwszy tylko szpital wykonywał to badanie. Kolejka jak h.., glukoza zimna, gęsta i na samą myśl mam ciarki. A tu nic. Naprawdę postęp widzę w medycynie
Tylko pani twierdzi że dzieci mają lepsze żyły ode mnie. W jedną rękę próbowała się wkłuc 3 razy w drugą dwa a tu jeszcze a 0.5 h ostatnie pobranie. Chyba ja usmiercę, albo o rzygam. Po glukozie będzie łatwiej.
Prawa ręka nie da się dotknąć jest już opuchnięta i czerwona na maksa.
Postem jest ja też go widzę. 7 lat temu nie było smakowej o też miałam mega gęsta. Aż mi język cierpnie na samą myśl![]()
Zastanawiam się kiedy przytargac wózek z piwnicy i złożyć łóżeczko?
Ruszyłam dupę na krzywa cukrową. Dzięki wam kupiłam glukozę pomarańczową. Piję się ją jak oranżade, dzięki :-)
Porównując do badań sprzed dekady niebo a ziemia. Pamiętam jak 17 lat temu, będąc w ciąży po raz pierwszy tylko szpital wykonywał to badanie. Kolejka jak h.., glukoza zimna, gęsta i na samą myśl mam ciarki. A tu nic. Naprawdę postęp widzę w medycynie
Tylko pani twierdzi że dzieci mają lepsze żyły ode mnie. W jedną rękę próbowała się wkłuc 3 razy w drugą dwa a tu jeszcze a 0.5 h ostatnie pobranie. Chyba ja usmiercę, albo o rzygam. Po glukozie będzie łatwiej.
Prawa ręka nie da się dotknąć jest już opuchnięta i czerwona na maksa.