Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja biorę tardyferon 2x dziennie bo miałam żelazo poniżej normy teraz mam na granicy ale dalej każe bracJa wizytę miałam wczoraj. Za mało wody pije i muszę pilnować aby wlać w siebie min. 2,5 l dziennie. Poza tym przepisała mi tardyferon 1 x dziennie. Bierze któraś? Zaczęłam się martwić bo od miesiąca nie przytulam ani kg ale od początku ciazy 10 kg wiec powiedziała ze jest ok. Mam zapisać się na usg III trymestru między 28-32 tc. Tez w tych terminach robicie? Czytałam, ze między 30-36 niektórzy zlecają
Pamiętaj zeby przy tardyferonie tj zelazo brac z wit c albo sokami z wit c. Wit c pomaga na jego lepsze wchłanianie. Oraz ze stolce moga byc czarne po zelazieJa wizytę miałam wczoraj. Za mało wody pije i muszę pilnować aby wlać w siebie min. 2,5 l dziennie. Poza tym przepisała mi tardyferon 1 x dziennie. Bierze któraś? Zaczęłam się martwić bo od miesiąca nie przytulam ani kg ale od początku ciazy 10 kg wiec powiedziała ze jest ok. Mam zapisać się na usg III trymestru między 28-32 tc. Tez w tych terminach robicie? Czytałam, ze między 30-36 niektórzy zlecają
Tak i mega zaparcia są to jest masakra.Pamiętaj zeby przy tardyferonie tj zelazo brac z wit c albo sokami z wit c. Wit c pomaga na jego lepsze wchłanianie. Oraz ze stolce moga byc czarne po zelazie
Ja wizytę miałam wczoraj. Za mało wody pije i muszę pilnować aby wlać w siebie min. 2,5 l dziennie. Poza tym przepisała mi tardyferon 1 x dziennie. Bierze któraś? Zaczęłam się martwić bo od miesiąca nie przytulam ani kg ale od początku ciazy 10 kg wiec powiedziała ze jest ok. Mam zapisać się na usg III trymestru między 28-32 tc. Tez w tych terminach robicie? Czytałam, ze między 30-36 niektórzy zlecają
Współczucia zaparć.Tak i mega zaparcia są to jest masakra.