Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Odnośnie kokonu Jukki to dostałam używany. Ale bez szałuNo ja dziękuję za polecenie kokona z Yukkiduży wybór i 3x taniej niż gdzie indziej, plus ręcznie szyty
Ja miałam laktator 16 lat temu, ale z niego nie skorzystałam, nie był mi potrzebny, stąd pytam:
W razie czego kupię po porodzie![]()
Odnośnie kokonu Jukki to dostałam używany. Ale bez szałuboki bardzo płaskie. Jak by to powiedzieć mało ,,mięsisty” . Zastanawiam się czy nie kupic z innej firmy
Byłam na usg. Mały jest zdrowy, ma ok. 1700gułożony jest główką w dół. Szyjka długa i zamknięta 4,41cm, nawet kazał kaszleć jak trzymał głowicę usg nad szyjką, bo przy kaszlu podobno szyjka może się rozwierać. Na początku lekarz przyłożył głowicę do brzucha i dosłownie po 3 sekundach powiedział, że chłopiec ułożony główką w dół...zaskoczył mnie jak tak szybko to stwierdził
no ale ma certyfikat z usg międzynarodowy i polski, więc doświadczenie ma
Tylko mały cały czas zasłaniał twarz rączkami, więc zdjęcia 3d takie sobie. Zapytałam czy termin porodu się przesunął, to pokazał mi co przeliczył komputer i było 18.12.2019, ale powiedział, że ta data jest nieprecyzyjna i należy posługiwać się datą z pierwszego usg, czyli wychodzi 30-31 grudzień. Zapytałam też czy przed porodem powinnam zrobić znów usg (bo mi gin na wizytach nie robi usg), powiedział, że najlepiej zrobić w 36-37 tygodniu, aby sprawdzić wagę dziecka i poziom wód płodowych, bo jeśli będzie ich za mało to jest to niebezpieczne dla dziecka. Mam zdjęcia i płytę z filmikami z badania
![]()
A ja też mam z juki kokon,rozek i spiworek i jak na razie dobre wrażenie na mnie zrobiły te produkty. Ciekawe jak bedzie po praniu?To dzięki za podpowiedź. Zależy mi na "mięsistym", żeby młoda była rzeczywiście otulona.
Pokazuj fotki!Wlazło to musi wyleźć. Ale mnie żołądek boli XD wpieprzenie całej paczki krakusów z lukrem było złym pomysłem. Zakwasiłam się, że łogiń się po gardziel cofa. Mam już 2 foteczki z plenerku![]()