reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Byłam zbadać, bo w ndz plamilam i pojechałam do szpitala, lekarz kazał sprawdzić betę po kilku dniach. Mam nadzieje, ze macie racje

Dziewczyny A ja mam pytanie do Was, czy bolą Was piersi tak jak na samym początku czy już mniej? U mnie tak jakby zrobiły się "miekkie" mniej bolą...bólu podbrzusza nie mam w ogóle i przez to mnie dziwne myśli nachodzą:(

Dziewczyny A ja mam pytanie do Was, czy bolą Was piersi tak jak na samym początku czy już mniej? U mnie tak jakby zrobiły się "miekkie" mniej bolą...bólu podbrzusza nie mam w ogóle i przez to mnie dziwne myśli nachodzą:(
U mnie raz bardziej bolą, a raz tak jak mówisz - są miękkie i prawie nie bolą. Tak samo jak ty się martwiłam jak mi nudności się zmniejszyły, ale potem okazało się, że wszystko jest ok i znów wróciły :) Więc nie martw się na zapas:)

Ja mam 33 lata i czuję się od 2 tygodni jakbym była ciężko chora...i niech mi ktoś powie, że ciąża to nie choroba...albo mdłości, albo wymioty, albo ból żołądka, albo zmęczenie, albo dyszę jak stara lokomotywa...albo wszystko na raz...
cosmolady może jeśli masz taką możliwość to poleż trochę i odpocznij to może ból się zmniejszy i może z tymi krwawieniami też sie polepszy...może organizm dale Tobie sygnał, że jesteś przemęczona.
A weź umyj podłogę! Dramat 7t a ja się czuje jakbym była w 7m podczas mycia podłóg :p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry