Carenik
Fanka BB :)
Sekundeczke. Juz szukam tej karty.
Supera ten pomiar 0,77cm to pomiar zarodka?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękuje za info! To mi już coś rozjaśniło5+6 pecherzyk 1.2cm (wskazywal na 6+1), a zarodeczek 0.55cm
6+5 pecherzyk nie zmierzony, a zarodek 0.77cm
Dziękuje za info! To mi już coś rozjaśniło![]()
Robiłam tydzień temu i w ciągu 48h wzrosła o 52%, wynik był jakoś 2770 i gin powiedział, ze przyrost jest ok. A powiedz proszę czy przed tym pierwszym zdjęciem z usg miałaś wcześniej robione usg?Jezeli ciaza jest mlodsza o te 6 dni to musisz zawsze sobie te 6 dni w rozwoju niestety odjac. Potem maluch moze nadrobic.
U mnie na poczatku byl 2 dni mniejszy, a teraz (rowno 18tydz) jest 4 dni wiekszy. A beta jak? Robilas?
Robiłam tydzień temu i w ciągu 48h wzrosła o 52%, wynik był jakoś 2770 i gin powiedział, ze przyrost jest ok. A powiedz proszę czy przed tym pierwszym zdjęciem z usg miałaś wcześniej robione usg?
Uspokoiłaś mnieTak w 5+1 i nie bylo nic a nic i mi kazal bete zrobic.
I tez panikowalam. Bo miesiac wczesniej poronilam... Myslalam, ze powtorka z rozrywki... [emoji47][emoji47] Szczerze? Nawet jak dostalam leki to bylam tak zrezygnowana, że ich nie brałam. Dobry agent jestem, co?Uspokoiłaś mnie![]()
Ja tez poroniłam, ale w marcu. I jestem sceptycznie nastawiona, bardzo ostrożnie podchodzę do cieszenia się z ciąży. Mam nadzieje, ze wkrótce będę mogła napisać to samo co TyI tez panikowalam. Bo miesiac wczesniej poronilam... Myslalam, ze powtorka z rozrywki... [emoji47][emoji47] Szczerze? Nawet jak dostalam leki to bylam tak zrezygnowana, że ich nie brałam. Dobry agent jestem, co?
A ta mała Glizdka na przekór wszystkiemu rośnie i kopie jak szalony. Dzis skonczylam 18 tydz.
Ja tez poroniłam, ale w marcu. I jestem sceptycznie nastawiona, bardzo ostrożnie podchodzę do cieszenia się z ciąży. Mam nadzieje, ze wkrótce będę mogła napisać to samo co Ty![]()