Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
My kupujemy kamerkeA wlasnie moj maz to od razu kiedys tam nianie eletroniczne patrzyl. Zgasilam go ze za wczesnie ale moze sie mylilam???
Moze i tak, ale na stronie srokao oceniono, ze najlepszy sklad ma hipp i beabydream
Moze i tak, ale na stronie srokao oceniono, ze najlepszy sklad ma hipp i beabydream
![]()
Analiza: Kosmetyki dziecięce - kremy pod pieluchę
AA BABY SOFT, Krem przeciw odparzeniom Kojący Aqua woda Zinc Oxide tlenek cynku, ma działanie przeciwbakteryjne, łag...www.srokao.pl
Lovela kapsułkiTak mi przyszlo na mysl: jaki polecacie proszek/kapsulki/plyn do prania ubranek dzieciecych?
Włosy w ciąży sa dosc specyficzne, jest inna struktura włosa, i inaczej przyjmuje farbę bo włosy sa "zdrowsze".Eh.. Trochę z innej beczki. :/
Pofarbowalam włosy, farba bez amoniaku. Wyszły......... Czarne....... -.- miał być brąz.
Kupilam w hebe dekoloryzator peel color.
Bez amoniaku, ultleniacza.
Niby nie niszczy wgl włosów,bardzo delikatny.
Co o tym sądzicie?
Wyglądam dramatycznie........
Nie mogę na siebie patrzeć... :/
Niby czytałam że dekoloryzacja w ciąży jest bezpieczna.. Że w I trymestrze powinno się unikać takich rzeczy.
Ale yh.... :/