Mona.lisa
Fanka BB :)
Bardzo Ci współczuję... trzymaj się dzielnie...Dziewczyny moja ciąża się zakończyładostałam plamienia i pojechaliśmy do szpitala. Serduszko się zatrzymało na 8+4, czekam na zabieg
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo Ci współczuję... trzymaj się dzielnie...Dziewczyny moja ciąża się zakończyładostałam plamienia i pojechaliśmy do szpitala. Serduszko się zatrzymało na 8+4, czekam na zabieg
Dziewczyny moja ciąża się zakończyła [emoji24] dostałam plamienia i pojechaliśmy do szpitala. Serduszko się zatrzymało na 8+4, czekam na zabieg
O nieeeeDziewczyny moja ciąża się zakończyładostałam plamienia i pojechaliśmy do szpitala. Serduszko się zatrzymało na 8+4, czekam na zabieg
MatkoDziewczyny moja ciąża się zakończyładostałam plamienia i pojechaliśmy do szpitala. Serduszko się zatrzymało na 8+4, czekam na zabieg
Strasznie mi przykroDziewczyny moja ciąża się zakończyładostałam plamienia i pojechaliśmy do szpitala. Serduszko się zatrzymało na 8+4, czekam na zabieg
Dziewczyny moja ciąża się zakończyła [emoji24] dostałam plamienia i pojechaliśmy do szpitala. Serduszko się zatrzymało na 8+4, czekam na zabieg
Boję się zabiegu [emoji22]