G
guest-1691259937
Gość
my wczoraj bylismy na Jasnej Górze. Tez podziękowaliśmy za nasz CUDWidzę, że nie tylko ja codziennie odmawiam nowennę![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my wczoraj bylismy na Jasnej Górze. Tez podziękowaliśmy za nasz CUDWidzę, że nie tylko ja codziennie odmawiam nowennę![]()
Tylko ja robię samo usg to poszerzone. Nie zdecydowałam się na prenatalne pełne. Co ma być to będzie.
Jeeeej, jakie piękne zdjęcia!Wszystko dobrzeprenatalne 6.07 , widziałam jak rusza rączkami i nóżkami ♡♡♡ cudownie ufff
Rozumiem. Będzie dobrze, zobaczysz musimy w to wierzyćRozumiem. Ja robię pappe nie tylko że względu na wady, ale ona często miedzy wierszami pokazuje pracę łożyska i przepływy a ja jestem na lekach. No i mój lekarz mowi, że to ocenia się razem![]()
Bardzo dziękuję, dla mnie to była jakaś czarna magiaCMV nie przechodziłaś i nie przechodzisz, za to Rubelle kiedyś musiałaś przechodzić ponieważ masz przeciwciała, igM wskazuje, ze teraz nie chorujesz
żyli tak, igG to przeciwciała po przebytej chorobie a igM to aktualnie trwająca choroba![]()
Woooow, już 5 cm człowieka! Superowe!Dziękuje dziewczyny! Prawie 5 cm szczęściaWszystko Ok. Uff, za dwa tyg prenatalne
![]()
4,98 cm dokładnie, ale wydrukował nie to zdjęcie z pomiaremWoooow, już 5 cm człowieka! Superowe!![]()
Dziękuje dziewczyny! Prawie 5 cm szczęścia [emoji173]️ Wszystko Ok. Uff, za dwa tyg prenatalne [emoji846]
Dziękuje dziewczyny! Prawie 5 cm szczęścia [emoji3590] Wszystko Ok. Uff, za dwa tyg prenatalne [emoji846]