Aga87lan
Fanka BB :)
Taj pierwsza ciąża , może nie łezka ale taka jakby fasolkaOby było tak i w tym przypadku. Masz może zdjęcie swojej łezki w 5-6tc?
A to jest druga ciąża , obecnie 16t1d od początku do 15tc na duphastonie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Taj pierwsza ciąża , może nie łezka ale taka jakby fasolkaOby było tak i w tym przypadku. Masz może zdjęcie swojej łezki w 5-6tc?
A to jest 7tc pierwszej ciąży - też nikt nie zwrócił uwagi na pęcherzykTaj pierwsza ciąża , może nie łezka ale taka jakby fasolkaciąża od poczatku bezproblemowa
Zobacz załącznik 1300058
A to jest druga ciąża , obecnie 16t1d od początku do 15tc na duphastonie Zobacz załącznik 1300059
Pięknie, ni tu widać naprawdę spore ładne okrągłe jajeczko. Odpoczywaj duzoTaj pierwsza ciąża , może nie łezka ale taka jakby fasolkaciąża od poczatku bezproblemowa
Zobacz załącznik 1300058
A to jest druga ciąża , obecnie 16t1d od początku do 15tc na duphastonie Zobacz załącznik 1300059
I ta ze sporym okrągłym jajeczkiem jest bardziej „ problemowa „ bardziej mi daje w kośćPięknie, ni tu widać naprawdę spore ładne okrągłe jajeczko. Odpoczywaj duzo![]()
No i pięknieA to jest 7tc pierwszej ciąży - też nikt nie zwrócił uwagi na pęcherzyk
W którym tygodniu jesteś?Witaj, ja też pęcherzyk w kształcie łezki, jeszcze bardziej widocznej niż u Ciebie i wszystko ok. Nie przejmuj się!!!![]()
Zobacz na mój, a teraz 16 tydzieńZobacz załącznik 1300033
Hej dziewczyny wczoraj byłam na wizycie. Help
Lekarz powiedział, ze jest ok z kształtem. 5tc
Martwie się, ze nie jest regularny. Poprzedni tez był w kształcie łzy i poroniłam.
Piękny widok. Napawa mnie taka energiaZobacz na mój, a teraz 16 tydzień![]()
Który tydzień miałaś na tym usg?Zobacz na mój, a teraz 16 tydzień![]()
5t5dKtóry tydzień miałaś na tym usg?