a co się stało kochana?No nie uwierzycie ... ja właśnie czekam na teleporade z ginekologiem - świat stanął na głowie ... moja mamusia mi załatwiła taką atrakcje ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a co się stało kochana?No nie uwierzycie ... ja właśnie czekam na teleporade z ginekologiem - świat stanął na głowie ... moja mamusia mi załatwiła taką atrakcje ...
No ja 29.03 ale nieregularne - nie wiem czy to ma tez znaczenie... to czekanie nas nauczy cierpliwości do maleństwaJa już nie ogarniam tych tygodni. Zainstalowałam dwie aplikacje i w każdej pokazuje mi inny tydzieńostatni okres miałam 28.03. i teraz nie wiem czy jak pójdę w piątek, to czy cokolwiek zobaczę... ehhh
Witaj, jak się czujesz?kiedy planujesz wizytę?
Piękna beta
niech dalej pięknie rośnie
Hej mam taki sam termin i też wizytuje 17.05 [emoji3059]
Myślę że u Ciebie będzie już pieknie widać.sytuacja jak u mnie, z ostatniej OM wychodzi 6+1 z usg 5+3 wiec różnica 4dni. Podobna wielkość pęcherzyka. Przy pęcherzyku 2,5cm mówił mi dziś lekarz widać zarodek wiec jeszcze trochę. Mówił, ze może to być kwestia 3/4 dni i się nie martwić.
Cos się stało?Ja już nie ogarniam tych tygodni. Zainstalowałam dwie aplikacje i w każdej pokazuje mi inny tydzień [emoji57][emoji57] ostatni okres miałam 28.03. i teraz nie wiem czy jak pójdę w piątek, to czy cokolwiek zobaczę... ehhh
No nie uwierzycie ... ja właśnie czekam na teleporade z ginekologiem - świat stanął na głowie ... moja mamusia mi załatwiła taką atrakcje ...
Aha no to w takim razie ten tydzień z USG bardzo możliwy ja owulację miałam 15.04 i dziś 5t4dowulacje akurat wiem kiedy miałam bo byłam na monitoringubył to 14.04
No nie uwierzycie ... ja właśnie czekam na teleporade z ginekologiem - świat stanął na głowie ... moja mamusia mi załatwiła taką atrakcje ...
a No zobacz, tak się znamAha no to w takim razie ten tydzień z USG bardzo możliwy ja owulację miałam 15.04 i dziś 5t4d![]()
Oj uwierz mi, nie będzieNo to faktnie znam się i dlatego ta panika lekka
przy drugim będzie już wszystko takie proste
![]()
No właśnie dobre pytanie. Jedna aplikacja pokazuje mi 6 tydzień, a druga 7A który będziesz miała tydzień?