wenus018
Fanka BB :)
trzymam kciukiJa dzisiaj idę na przyrost, ale moja beta była 9,55 i chce zobaczyć czy prawidłowo rośnietrzymajcie kciuki
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymam kciukiJa dzisiaj idę na przyrost, ale moja beta była 9,55 i chce zobaczyć czy prawidłowo rośnietrzymajcie kciuki
![]()
Ja dzisiaj idę na przyrost, ale moja beta była 9,55 i chce zobaczyć czy prawidłowo rośnietrzymajcie kciuki
![]()
trzymam kciuki
W takim razie równiez trzymam kciuki za CiebieTrzymam kciuki! U mnie dzisiaj ostatnie sprawdzenie, progesteronu już nie robiłam bo za bardzo mnie to stresuje.
Ty masz dzisiaj wizytę u położnej? Daj znać![]()
tak właśnie czekam przed gabinetemTrzymam kciuki! U mnie dzisiaj ostatnie sprawdzenie, progesteronu już nie robiłam bo za bardzo mnie to stresuje.
Ty masz dzisiaj wizytę u położnej? Daj znać![]()
W takim razie równiez trzymam kciuki za Ciebie
O której u Ciebie będą wyniki? U mnie niby koło 13, a nadal nic![]()
Niestety ja się z Wami żegnam, beta i progesteron spadł... Ciąża biochemiczna
Tak strasznie mi przykro...
Życzę każdej z Was wszystkiego dobrego i trzymajcie się cieplutko przez kolejne 9 miesięcy![]()
bardzo mi przykroNiestety ja się z Wami żegnam, beta i progesteron spadł... Ciąża biochemiczna![]()
Tak strasznie mi przykro...
Życzę każdej z Was wszystkiego dobrego i trzymajcie się cieplutko przez kolejne 9 miesięcy![]()
Powiem wam jestem w szoku. Dawno tak dobrze nie było na wizycie. Mimo że to tylko opieka położnych. Podczas każdej wizyty USG. Dziś szukali pęcherzyka ciążowego ale położna nie mogła znaleźć więc poprosiła o pomoc starszego lek i się znalazł. Z ciałkiem żółtkowym ale jeszcze bez zarysów płodu . Jestem pozytywnie zaskoczona