justsit
Fanka BB :)
dziekii !trzymam kcoukibędzie kochana dobrze. Który to tydzień?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziekii !trzymam kcoukibędzie kochana dobrze. Który to tydzień?
Ja narazie nie ale jelita odmawiają posłuszeństwa, skóra na twarzy tłustakosmos ... Z synem na samym początku wyglądałam kwitnąco
a tu się jakiś paskud robi
![]()
to już coś będzie widać. Jesteśmy z Tobądziekii !4 tydzień 3 dzień czyli 5 tydzień leci - termin na 14/01
![]()
Trzymamy kciukiJa mam jutro pierwsza wizytę. Ta ciąża jest dla mnie niespodzianka, wcześniejsza udała się na lekach ( także ginekolog zdecyduje czy teraz też są potrzebne ).
witam w klubie też czekam i normalnie miejsca nie mogę znaleźćJa dzisiaj powtarzylam betę , jesteś zestresowana bardzo czekając na wyniki. Wczoraj miałam takie kłocie w prawym jajniku przez 20 minut że myślałam że zejdę …. Termin wypada mi na 15.01 chociaż w zależności od Kalkulatora to jest 2 dni różnicy . Okres miałam ostatni 08.04 ( cykle 28 dni)