Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kurcze to faktycznie praca ciężka. Nie ma co się zastawiać. Ja pracuje w Urzędzie Pracy to praca biurowa. Ale powiem dopiero po wizycie w czerwcuJa pracuję z niepełnosprawnymi dziećmi, więc max do 10 tygodnia. Niestety często muszę je dźwigać, albo mają trochę gorszy dzień i machają kończynami.
Zaczekam do poniedziałku. Magicznie natychmiastowo przeszło w różowe plamienietak mi przykro... Trzymaj siętule Cię mocno
a nie możesz gdzieś podjechać do lekarza żeby Cię przebadał? Kurde może to jakiś krwiak a z lokatorem wszytko dobrze? Miejmy taka nadziejeZaczekam do poniedziałku. Magicznie natychmiastowo przeszło w różowe plamienie. Jak się uspokoi to w poniedziałek zrobię betę i progesteron, żeby wiedzieć na czym stoję
Ja dopiero zaczęłam 5 tydzień, tam nic nie będzie widać. Trochę to jest taki czas "wóz albo przewóz"a nie możesz gdzieś podjechać do lekarza żeby Cię przebadał? Kurde może to jakiś krwiak a z lokatorem wszytko dobrze? Miejmy taka nadzieje![]()
miejmy nadzieję, że będzie dobrzeJa dopiero zaczęłam 5 tydzień, tam nic nie będzie widać. Trochę to jest taki czas "wóz albo przewóz"
trzymam kciuki zatemZaczekam do poniedziałku. Magicznie natychmiastowo przeszło w różowe plamienie. Jak się uspokoi to w poniedziałek zrobię betę i progesteron, żeby wiedzieć na czym stoję
pięknieU mnie dzisiaj beta 970. 48h wcześniej 347. Przyrost o 179,5%
. Teraz to już mogę spokojniej wypoczywać
.