Aksamitka28
Fanka BB :)
To brzmi dobrze i trzymam mocno kciukiJa dziś bylam na kolejnym usg u innego lekarza i w sumie znów jestem w kropce bo ta dr uznała ze widzi echo zarodka. Dala mi luteinę. Nerowki ciąg dalszy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To brzmi dobrze i trzymam mocno kciukiJa dziś bylam na kolejnym usg u innego lekarza i w sumie znów jestem w kropce bo ta dr uznała ze widzi echo zarodka. Dala mi luteinę. Nerowki ciąg dalszy![]()
Jest duża szansaU mnie w czwartek, liczę na serduszko dziś 6 tydzień 1 dzień. Powiem Wam nie mam żadnych objawów poza (czasem) oslabieniem i momentami ból piersi… zastanawiam się czy wszystko ok to czekanie jest najgorsze ☹macie jakieś objawy?
ja równo rok temu ale 18 mają3 lata temu...dokładnie 13 maja poroniłam moja pierwszą ciążęwłaśnie mnie olśniło
ja mam mdłości...ból piersi ciągnięcie podbrzuszaU mnie w czwartek, liczę na serduszko dziś 6 tydzień 1 dzień. Powiem Wam nie mam żadnych objawów poza (czasem) oslabieniem i momentami ból piersi… zastanawiam się czy wszystko ok to czekanie jest najgorsze ☹macie jakieś objawy?
bedzie dobrzeU mnie w czwartek, liczę na serduszko dziś 6 tydzień 1 dzień. Powiem Wam nie mam żadnych objawów poza (czasem) oslabieniem i momentami ból piersi… zastanawiam się czy wszystko ok to czekanie jest najgorsze ☹macie jakieś objawy?
To jestem równo tydzień za Tobąbedzie dobrze
Ja z objawów:ciężkie piersi i obolałe,sikam często (w nocy też wstaje),odbija mi się bardzo często i momentami lekkie zmęczenie
Ja mam wizytę równo będzie 23 maja 7 tyg skończoneten strach jest straszny
Czasami 1 dzień dla zarodka to przepaśćJa dziś bylam na kolejnym usg u innego lekarza i w sumie znów jestem w kropce bo ta dr uznała ze widzi echo zarodka. Dala mi luteinę. Nerowki ciąg dalszy![]()
Czasem jak patrzę to lepiej mi że nie tylko życie mnie tak przeczołgało w tej kwesti, to czwarta ciąża i żadnych dzieci do tej pory, pierwsze poronienie w 20 tyg, drugie w 7 tyg nie było serduszka, później cb i teraz już musi wszystko pójść ok, a mdłości miałam za każdym razem takie że ledwo żyłam więc teraz to pewnie kwestia tygodnia-dwóch bo wykryłam wcześniej dużoJestem w szoku ile z nas tutaj ma takie doświadczeniaczęsto na grupach mamowych jest dużo ciąż z pierwszych 3 cykli, różowe okulary...a tuuu...kula doświadczeń
![]()
Dla mnie maj jest szczęśliwy bo 1 maja miałam rocznicę ślubu i chyba też w tej okolicy zaszłam w obecną ciążę. Za to na lipiec miałam termin porodu poronionej w grudniu ciąży.
mam betę, 49,85Dla mnie maj jest szczęśliwy bo 1 maja miałam rocznicę ślubu i chyba też w tej okolicy zaszłam w obecną ciążę. Za to na lipiec miałam termin porodu poronionej w grudniu ciąży.