Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A co mąż na to?Sobie ***** upatrzyla cudzego chlopaale jeszcze jak napisala, myslala, ze mi nie pokaze ?
pojade sama bez niego
![]()
Tez bym pojechała osobiście się z Panią spotkaćSobie ***** upatrzyla cudzego chlopaale jeszcze jak napisala, myslala, ze mi nie pokaze ?
pojade sama bez niego
![]()
chlop w szoku jestA co mąż na to?
Hahahah laski jakie wy jesteście bojowo nastawioneJa sie teraz wkurzylam troche. Bralismy teraz kredyt bo kupilismy dom i bylo jezdzenia i zalatwiania bla bla. Ostatnio dzwonila z banku nasza kobitka ze musimy znowu bo jakiegos podpisu brakowalo. Wszystko zalatwione, kredyt uruchomiony a dzisiaj do mojego napisala sms ze musi sie z nim spotkac na 5 min i moze byc sam beze mnie. Zamurowalo mnie haha czego ona chce od mojego chlopatak skonstruowala tego smsa ze az mam chec do niej zadzwonic
![]()
Haha Msszczotka łagodniej podchodzisz do sprawyHahahah laski jakie wy jesteście bojowo nastawionepewnie kobiecie chodziło o to żeby nie angażować wszystkich na ostatnią chwilę kiedy nie ma takiej potrzeby
![]()
też tak pomyślałamHahahah laski jakie wy jesteście bojowo nastawionepewnie kobiecie chodziło o to żeby nie angażować wszystkich na ostatnią chwilę kiedy nie ma takiej potrzeby
![]()
strzeżonego Pan Bóg strzeżeHahahah laski jakie wy jesteście bojowo nastawionepewnie kobiecie chodziło o to żeby nie angażować wszystkich na ostatnią chwilę kiedy nie ma takiej potrzeby
![]()