wiolaho
Fanka BB :)
to piękna betaNo właśnie u mnie jest już pow.55 tys i zwolniła a że sytaucja jest niepewna z usg to jeszcze ta beta mnie dobija
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to piękna betaNo właśnie u mnie jest już pow.55 tys i zwolniła a że sytaucja jest niepewna z usg to jeszcze ta beta mnie dobija
w którym jesteś tygodniu ?Ja dziś zrobiłam betę i prog przed jutrzejszą wizytą zginę przez wycieczenie dawno tak się nie bałamnie mogę się na niczym skupić…
Beta 14353,63
Progesteron 45,60
Źle spojrzałam na tshDziewczyny dzisiaj 6 tydzień i 3 dzień . Zrobiłam betę z wczorajszej krwi . Możecie zerknąć , według kalkulatora jest za mało . To jest prawie 2 tys czy jak ? Zobacz załącznik 1635416
No właśnie dziwiłam sięŹle spojrzałam na tshchyba zejdę na zawał
wg om dziś 6+6w którym jesteś tygodniu ?
a robiłaś jeszcze wcześniej betę ? Czy to pierwszy raz ?wg om dziś 6+6
Piękna betaDziewczyny dzisiaj 6 tydzień i 3 dzień . Zrobiłam betę z wczorajszej krwi . Możecie zerknąć , według kalkulatora jest za mało . To jest prawie 2 tys czy jak ? Zobacz załącznik 1635416
Beta piękna i przy takiej ilości to już normalne że zwolniła. Kiedy masz usg? Przy takiej to już na pewno będzie coś widaćNo właśnie u mnie jest już pow.55 tys i zwolniła a że sytaucja jest niepewna z usg to jeszcze ta beta mnie dobija