• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
To prawda 🙂 jeśli używany to z zaufanego źródła 🙂
Popieram.
Ja foteliki kupuję zawsze w 8*. Tylko łupinę na początek miałam z zestawu 3w1, ale zaraz potem Młodego przesadziłam do fotelika 0-15, regulowanego, potem przesiadł się na 9-25 kg.
Bardzo dużo jeździmy i uważam, że fotelik z atestem, bezpieczny, oczywiście jak najdłużej w typie FWF (tyłem do kierunku jazdy) to podstawa. Mój Młody do września jeździł tyłem, dopiero 3 jego fotelik jest przodem, ale tylko dlatego, że do jego długich nóg nie dało się dobrać już fotelika FWF. :)

Popieram.
Ja foteliki kupuję zawsze w 8*. Tylko łupinę na początek miałam z zestawu 3w1, ale zaraz potem Młodego przesadziłam do fotelika 0-15, regulowanego, potem przesiadł się na 9-25 kg.
Bardzo dużo jeździmy i uważam, że fotelik z atestem, bezpieczny, oczywiście jak najdłużej w typie FWF (tyłem do kierunku jazdy) to podstawa. Mój Młody do września jeździł tyłem, dopiero 3 jego fotelik jest przodem, ale tylko dlatego, że do jego długich nóg nie dało się dobrać już fotelika FWF. :)
dziewczyny co oznacza 8* ?

Popieram.
Uwielbiam jak mnie pytają jakim cudem 2 latek jeździ tyłem 😂 odpowiadam prosto, nie pytałam gościa w zdanie 😂 on nawet nie zna innej opcji 🙂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry