JoAnnA250694
Fanka BB :)
powiem wam że strasznie brakuje mi normalnego jedzeniaMi jak nigdy ostatnio wchodzi Big Mac![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
powiem wam że strasznie brakuje mi normalnego jedzeniaMi jak nigdy ostatnio wchodzi Big Mac![]()
ja tyle rzygam, że jak jest na cos smak to lecę do sklepu i odpalam fajerwerkiTe znowu o zarciuhaha lekarka powiedziala ze moge przytyc tylko 8 kg
a tyle to ja potrafie w tydzien
![]()
A ja właśnie jak widzę reklamę McDonalda toMi jak nigdy ostatnio wchodzi Big Mac![]()
Ja już przytyłam 0.5 kg wg pomiaru do karty ciążyTe znowu o zarciuhaha lekarka powiedziala ze moge przytyc tylko 8 kg
![]()
Ta ciąża to jak bulimia jakaśja tyle rzygam, że jak jest na cos smak to lecę do sklepu i odpalam fajerwerki![]()
Tak btw polecam dla team słone - kolejny grzeszek - kartofelki z mcdonalds mmm czosnkowe i słoniutkie![]()
Racja, nie to co my - u nas zawsze kulturka i pełne wsparcie![]()
Mąż właśnie wrócił od teściowej, przyniósł jakieś pudelka, od razu leciałam do niego co tam ma dobregoTe znowu o zarciuhaha lekarka powiedziala ze moge przytyc tylko 8 kg
![]()