Ja korzystam z ciepłych bo kolka mnie wykańcza. Wczoraj miałam 1 dzień luzu a dzisiaj ze zdwojoną siłą wróciła.Dziewczyny,a co uważacie o gorących kąpielach w wannie w ciąży? Zawsze lubiłam,a teraz zastanawiam się,czy to bezpieczne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja korzystam z ciepłych bo kolka mnie wykańcza. Wczoraj miałam 1 dzień luzu a dzisiaj ze zdwojoną siłą wróciła.Dziewczyny,a co uważacie o gorących kąpielach w wannie w ciąży? Zawsze lubiłam,a teraz zastanawiam się,czy to bezpieczne
Ja nie kapie sie w ciąży w wannie, uwielbiam takie na prawde gorące kapiele i chyba byłoby mi zimno jakbym w temp 37 miala siedziecDziewczyny,a co uważacie o gorących kąpielach w wannie w ciąży? Zawsze lubiłam,a teraz zastanawiam się,czy to bezpieczne
Ja tylko prysznic. W ciąży powinno się unikać gorących kąpieli.Dziewczyny,a co uważacie o gorących kąpielach w wannie w ciąży? Zawsze lubiłam,a teraz zastanawiam się,czy to bezpieczne
Lekarz na samym początku odradzał mi gorące kąpiele w wannie. Zastąpiłam je chłodniejszymi pod prysznicem. Ale brakuje mi mocno ciepłej wody... tym bardziej że ciągle mi zimno ;-(Dziewczyny,a co uważacie o gorących kąpielach w wannie w ciąży? Zawsze lubiłam,a teraz zastanawiam się,czy to bezpieczne
Ja zostałam przy gorących prysznicach, chociaż chwilkę.Lekarz na samym początku odradzał mi gorące kąpiele w wannie. Zastąpiłam je chłodniejszymi pod prysznicem. Ale brakuje mi mocno ciepłej wody... tym bardziej że ciągle mi zimno ;-(
Ja pije Łomże i żywca, duzo owocowych smaków jest.Dziewczyny, dajcie swoje bezalkoholowe polecajkiJa przy okazji ze w Auchan jest na wejściu teraz strefa piwna wynalazłam takie oto trunki które nie smakują jak *****
- Piwo Kalnapilis Watermelon
- Piwo Bavaria - przetestowałam truskawkę i ananas, zero posmaku pseudo piwa.
- Cydr jabłko brzoskwiniaz lodem mega
wszystkie oczywiście 0,00%
Ja karmi Classic tylko Classic inny smak nie wchodziJa pije Łomże i żywca, duzo owocowych smaków jest.