Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przepraszam że wbijam, ale tutaj takiej grupy nie stworzysz, bo wątki miesięczne są poświęcone każdej kobiecie, która ma termin na dany miesiąc, nie ma tutaj podziału na pierwszorazowe i kolejne mamy. Wątek prywatny zostanie stworzony na podstawie tego wątku i listy dziewczyn.Chyba tak, ale mam wrażenie że tu same doświadczone mamy i to jednak inne odczucia i obawy. Niektóre pytania czy wątpliwości mogą być dla takich mam błahe i dziwne, a obawiam się oceny![]()
Bez przesady, mam już jednego synka, ale żebym czuła się doświadczona, to nie, a już na pewno nie będę oceniać kogoś za jego wątpliwości i obawyChyba tak, ale mam wrażenie że tu same doświadczone mamy i to jednak inne odczucia i obawy. Niektóre pytania czy wątpliwości mogą być dla takich mam błahe i dziwne, a obawiam się oceny![]()
Myślę że najwięcej możesz się dowiedzieć właśnie od tych osób które już ta drogę przechodziły i na różne dziwne pytania będą znać odpowiedź. Jeśli szukasz wsparcia śmiało nie bój się wieloródekChyba tak, ale mam wrażenie że tu same doświadczone mamy i to jednak inne odczucia i obawy. Niektóre pytania czy wątpliwości mogą być dla takich mam błahe i dziwne, a obawiam się oceny![]()
Oo mam tez tak, zrobię coś siadam ze smakiem robię gryza i już wiem że jednak nie .. ostatnio mnie tak nawet od herbaty odrzuciło które zawsze uwielbiałam pić. Plus jest taki że moja waga stoi a mam tendencje do przybierania w ciąży. Poprzednie to 20-25 kg na plusie.Hej kochane, nie odzywałam się bo jestem na wyjeździe do rodziny męża a tu ciężko z zasięgiem. Staram się być na bieżącopodajcie proszę kto kiedy ma teraz wizytę i czy kogoś powinnam dopisać.
Dzisiaj wskoczył 8 tydzieńnudności nie odpuszczają i atakują w randomowych momentach dnia. Najgorzej jak dociera do mnie zapach jedzenia które jem i nagle przestaje mi pasować
![]()