• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

Chyba tak, ale mam wrażenie że tu same doświadczone mamy i to jednak inne odczucia i obawy. Niektóre pytania czy wątpliwości mogą być dla takich mam błahe i dziwne, a obawiam się oceny 🤔

reklama
Chyba tak, ale mam wrażenie że tu same doświadczone mamy i to jednak inne odczucia i obawy. Niektóre pytania czy wątpliwości mogą być dla takich mam błahe i dziwne, a obawiam się oceny 🤔
Przepraszam że wbijam, ale tutaj takiej grupy nie stworzysz, bo wątki miesięczne są poświęcone każdej kobiecie, która ma termin na dany miesiąc, nie ma tutaj podziału na pierwszorazowe i kolejne mamy. Wątek prywatny zostanie stworzony na podstawie tego wątku i listy dziewczyn.
Równie dobrze każda mama, której nie będzie to pierwsze dziecko może podzielić się doświadczeniem i być skarbnicą wiedzy.

Bez przesady, mam już jednego synka, ale żebym czuła się doświadczona, to nie, a już na pewno nie będę oceniać kogoś za jego wątpliwości i obawy 🤷🏻‍♀️

Hej kochane, nie odzywałam się bo jestem na wyjeździe do rodziny męża a tu ciężko z zasięgiem. Staram się być na bieżąco ☺️ podajcie proszę kto kiedy ma teraz wizytę i czy kogoś powinnam dopisać.
Dzisiaj wskoczył 8 tydzień 🥹🤰 nudności nie odpuszczają i atakują w randomowych momentach dnia. Najgorzej jak dociera do mnie zapach jedzenia które jem i nagle przestaje mi pasować 🥴

Myślę że najwięcej możesz się dowiedzieć właśnie od tych osób które już ta drogę przechodziły i na różne dziwne pytania będą znać odpowiedź. Jeśli szukasz wsparcia śmiało nie bój się wieloródek :) nie gryzą, różni ludzie mają tendencje do oceniania innych i wśród niedoświadczonych też możesz zostać różnie potraktowana, szczególnie w świecie internetu, ale nie zakładaj że tu takie jesteśmy, szczególnie że każda z nas właśnie po to już jest by razem przechodzić tą drogę.

Hej kochane, nie odzywałam się bo jestem na wyjeździe do rodziny męża a tu ciężko z zasięgiem. Staram się być na bieżąco ☺️ podajcie proszę kto kiedy ma teraz wizytę i czy kogoś powinnam dopisać.
Dzisiaj wskoczył 8 tydzień 🥹🤰 nudności nie odpuszczają i atakują w randomowych momentach dnia. Najgorzej jak dociera do mnie zapach jedzenia które jem i nagle przestaje mi pasować 🥴
Oo mam tez tak, zrobię coś siadam ze smakiem robię gryza i już wiem że jednak nie .. ostatnio mnie tak nawet od herbaty odrzuciło które zawsze uwielbiałam pić. Plus jest taki że moja waga stoi a mam tendencje do przybierania w ciąży. Poprzednie to 20-25 kg na plusie.

Ja kolejną wizytę mam 16.06.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry