reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

Jako mama zdaje się najcięższego stycznioiwego malucha ( chyba że faktycznie Dominik dorównał;-)) zgadzam sie w zupełności,że waga nie jest najważniejsza oby dziecko było zdrowe, jeżeli przyrost masy ( lub jego brak) nie wynikają z jakiegos choróbska trzeba się cieszyć:tak::rofl2:

reklama
Aniay Dziewczyny mają rację. Skoro lekarze się niepokoją o Oliwki wagę to ty też nie powinnaś. Najważniejsze, że jest zdrowa :tak:

A my jutro idziemy na szczepienie ;-)

Byliśmy dziś na szczepieniu. Witek waży 7800, czyli w ciągu 2 miesięcy przytył 1,3 kg :szok: Trochę mało, ale przy chorobie i tych upałach nie chciał jeść, więc i tak nie jest źle. Najważniejsze, że jest zdrowy i mieści się w siatkach. Centylowych oczywiście ;-):-D:-)

O jejku, to ja myślałam, że moja Ewelina ze swoimi 8 kg to rekodzistka, a tu prosze! Eli mały 8310!!! A tu wygląda na to, że jeszcze większe dzieciaczki u nas są!

Aniay Dziewczyny mają rację. Skoro lekarze się niepokoją o Oliwki wagę to ty też nie powinnaś. Najważniejsze, że jest zdrowa :tak:

Sek w tym ze sie przejmuja i niepokoja, Oliwia jest chudsza niz kiedy tu przyjechala :/ A Twoj synek ma taka sama posciel jak Oliwka :D

A moja Natalka nie przekroczyla jeszcze magicznych 6 kg wazy 5920:wściekła/y::wściekła/y: przez 3 tygodnie przybrala 230 g:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: do azdego posilku mam podawac kaszke:crazy::sick::zawstydzona/y:

reklama
Aniay Widzisz, Tynki córcia też nie jest zbyt ciężka :tak: Jeśli lekarze faktycznie się martwią to chyba zrobią jej wszystkie badania i będą mogli coś na to poradzić. Przynajmniej ja w to wierzę i wierzę, że wszystko będzie dobrze.

MariaOla ale żartownisia z ciebie. Hihihihi

Do góry