reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

My mamy szczepienie już jutro i włąśnie wtedy się dowiemy ile waży i mieży moja mała dama:tak::-)

Fogia jak chodze do mojego pediatry to zawsze jego pielęgniarka mieży moje dziewczyny, Sandrunia miarką na ścianie a Julcie centymetrem:tak:

reklama
Fogia to prawda ze te pomiary sa takie na wielkei oko, bo mierzysz po zagieciach a to zalezy jak sie dzidzia ulozy, czy dobrze cm sie przylozy, nie da sie dokladnie zmierzyc dzidzi :-( no ale tak pi razy drzwi plus minus 1,5 cm to zawsze ma sie jakas orientacje :-)

My dzisiaj idziemy na szczepienie, chyba poprosze o skierowanie na usg bioder :-)

No to jak tak wszystkie sie chwalicie, to my tez. My szczepienie mamy we wtorek, a potem nastepne za pol roku. Po roczku, wiec pewnie dopiero w styczniu. :tak: Ufff i cale szczescie, bo te szczepienia to dla mnie sa bardziej stresujace niz dla Roberta. :no:

a ja wciaz nie wiem gdzie zapisac dziecko do pediatry tu na slasku. I musze wyrobic ta cholerna karte wiec znow szczepienie sie opozni.
Tak czy siakbylam dzis tu na wiosce w srodku zdrowia
Zuzka wazy 7700!!!!! wyglada ze w miesiac przyyła 1,5 kg!!!!!!!!:baffled:
Mały łysy budda mi rośnie

Oliwcia wazy 6150 czyli zlapala mi 250 gram przez tydzien i 2 dni
a ja sie martwilam ze za malo je :p
Abeja napisz mi jakie poprzednie wymiary miala Zuzia poza tym
nie mam pelnych daych:

Karolinki Agnieszki22
Zuzi Abeji
Natalki Tynki
Ewelinki Xandi
Lenki Marthusi
Kubusia Jagody84
Mateuszka Wioli75

Prawie wszystkie dzieciaczki mają w najbliższym czasie szczepienie a my mamy wyznaczone dopiero na 20 lipca:confused:. Ciekawe dlaczego? Od ostatniego szczepienia minęło już Wam 6 tygodni? My ostatni raz szczepiliśmy się 31 maja.

reklama
My szczepienie mielismy we wtorek:tak:.Dobrze ze to ostatnie jak narazie,Dominikowi wyraznie sie nie spodobalo:no:,plakal mi chyba 10 minut.
Wage dowiemy sie dopiero za dwa tygodnie,poniewaz u nas bylo wazenie w poniedzialem a ja niestety musialam isc do pracy:-( i mi przepadlo.

Do góry