Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
krwawienie po badaniu przez ginekologa to nie z macicy a to róznica , ja uważam że jest potrzebne takie badanie ,ginekolog sprawdza szyjkę macicy potrafi wybadać wszystko i dać do tego stosowne zalecenianp że pojawił się rozwarcie że szyjka się skraca troszkę dziwne że ty nie byłaś zbadana ani razu ?
nie sprawdzali ci rozwacia ani podobnych rzeczy ?hmmm
co do usg i wpływania na płód to ja mam inne zdanie nie uważam że szkodzi teraz to zupełnie inne usg niż kiedyś
no i u nas trzeba się zgłosić do 10 tygodnia by należało się becikowe
drogie kolezanki, mam taki problem, boli mnie brzuch tak mniej wiecej w okolicach miedzyrzebrowych i troche ponizej, mam sie bac czy to normalne?? bolało z godzinke ale dalo sie wytrzymac, jak złapalam wiekszy oddech to przestawało jak spusciłam powietrze znowu?? czy ma to zwiazek z malenstwem?? strasznie sie niepokoje... :-(
Witam dziewczyny!
o tym, ze jestem w ciazy dowiedzialam sie juz 7 maja, pozniej wizyta u gina i pecherzyk bez zarodka wiec wstrzymywalam sie z przylaczeniem do Was, zwlaszcza, ze ostatnia ciaze poronilam ...
wczoraj piekny prezent na Dzien Matki bijae serduszko dzidziusia:-)
bardzo sie ciesze!!!
Termin mam narazie na 21 stycznia.
pozdrawiam Was i serdecznie GRATULUJE wszystkim fasolek !!!!
kochane jestem juz po pierwszej wizycie u ginekologa
wrazenia pozytywne: p. Antopowicz w Medicus Centre w Dublinie.
Zrobila wywiad, zbadala piersi (babcia przechodzila raka piersi), posadzila mnie na fotel (mezuś moj przezyl dzis swoj pierwszy raz- zabawnie, ale byl dzielny).
Pozniej zrobila usg dopochwowe i ..........widzielismy nasz malenki skarbek z bijacym serduszkiem..cos pieknego....ma 4 mmale jest juz we mnie i zyje
cudo nasze
Za 6 tyg bede w Polsce wiec zrobie sobie USG ponownie i setki inncyh badan
więc tego nie polecam.
USG będę mieć w przyszłą środę, czyli jeszcze tydzień czekania

cześć wszystkim
chciałabym do was dołączyć :-)termin mamy na 27 stycznia. Beta z poniedziałku wyszła 390, dzisiejsza - ponad 900 :-) Wygląda na to że dzidzia się ładnie zagnieździła i rośnieUSG będę mieć w przyszłą środę, czyli jeszcze tydzień czekania
Trochę się boję, bo poprzednią ciążę poroniłam w 5tyg... ale wierzę że teraz będzie dobrze![]()