Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewuszki ,a w którym miejscu w brzuszku poczułyscie ruchy dzidzi ,na dole czy wyzej?bo ja juz nie pamietam jak to było z moim synusiem;-)

nawet gdyby to miało być 500 zł. zawsze to kasa za darmo;-)Studiowałam i tu i tu ;-) na Università per Stranieri zaliczyłam 2 stopnie językowe a na Università di Perugia studiowałam 1 semestr marketing i ekonomię w ramach programu socrates.Bo problem jest taki, ze na obczyznie ciezko jest wziac do reki polska ksiazke, gazete, czy poogladac jaki film po polsku. We dwoch rodakow jest zawsze razniej i lepiej.
Mi ksiazki przesyla mama. Niestety na razie nie moge i nie powinnam ich czytac, bo mam do zdania niedlugo cala sesje, glownie po wlosku.
A Perugia fakt, fajna fajna, chociaz ja bym chetnie zmienila to miasto i wyprowadzila sie do innego, to ciut wiekszego. Wole miasta wieksze. Pochodze z Wawy.
Tutaj w Perugii jest fajnie jak sie studiuje, przyjezdza na wakacje i bawi i prowadzi lekkie zycie.
Co studiowalas jesli mozna spytac? Wloski na Università per Stranieri czy cos innego na Univeristà di Perugia?
Tak żel można zakupić w altece lub w sklepie zielarskim. Ja kupowałam w aptece, zapłaciłam niecałe 10 zł. Stosować należy 2 razy dziennie. Fajnie, szybko się wchłania i widać że jest bardzo wydajny.Witam z rana :-)
Ten żel z arniki to myślicie, że można kupić w aptece????

Czasem sie zastanawiam dlaczego ja jeszcze nie tyje
Jak cudnie było chwycic raczke męża, a nie taka malutka raczucie córci

Patrysiu... gratuluje synka, a Ty miałas jakies przeczucia? Bo kurde mic os mówi, ze tez bede miec syna, ale nie chce sie nakrecac![]()
hmm ja serduszkowałam 2 dni przed owulką ogólnie nie jem kwaśnych rzeczy no tyle że owoc bo lubie zawsze lubiłam
ta ciąża jest inna też wrózy się z obrączki i nad dłonią i nad brzuszkiem że dziewczynka i tak myślałam że jednak się udało
wiecie to jeszcze nie powiedziane na 100% bo np.inna koleżanka z forum ona też siusiak siusiak ale jednak okazało się że dziewczynka a tak za 2 tygodnie rodzi
co dowiem się już tak za miesiąc na 100% tak gin mówił
ale się już nastawiamy bo hmm mój gin przeważnie jak powie to tak zostaje jest dokładny ale nie powiem cieszyłabym się z pomyłki
hehe ale ogólnie ciesze się z mojego małego Alanka:-)