F
Fiołek2010
Gość
Beti - wózek fajny - ja wlasnie też przeglądam z w miare dużymi kółkami, więc ten calkiem fajny jest! Ciesz się, że z wynikami dobrze, bo u mnie np. nie najlepiej było ostatnio - położna mówiła, że to przez upały, ale ginka się zmartwiła od razu...
Aga pewnie że się cieszę ze wszystko w normiea co u Ciebie z wynikami było nie w pożądku?
a co do wózka to koleżanka mi powiedziała ze powinien miec amortyzatory i pompowane koła![]()
już powoli się przyzwyczajam że będe mieć dwóch synków:-)
ale ogólnie z M nastawiamy się na synka
wiecie widocznie mój M ma silne plemniczki na chłopca niezależnie kiedy serduszkowaliśmy
bo ostatnio przecież byłam u innego, no i bardzo mi się spodobał, no ale jeśli będę chodzić do niego to nie będę rodzić w moim szpitalu tylko muszę przenieść się do innego miasta. Jest jeszcze jedna kwestia. Czy jak się przeniosę to czy dostanę to zaświadczenie od lekarza, że pojawiłam się u niego przed 10 tygodniem? 
) i okazało się,że szanowna pani jest na urlopie i była jakaś młoda,na zastępstwo za nią. Pokazałam wydruk z USG z 8tygodnia,a później to,co mi tamta w karcie ciąży wpisała i ta się tylko śmiać zaczęła. Powiedziała,że pani doktor często tak robi i że jeśli nie bedzie mi chciala odpowiedniego zaświadczenia wystawić,to mam się zgłosić do niej i tu wręczyła mi swoją wizytówke. Także juz sie nie martwie :-) A ja dodatkowo ślub biore dopiero po urodzeniu dziecka,więc prawdopodobnie dostanie mi się drugi tysiąc za to, że "nie mam warunków do wychowania dziecka",bo jestem zameldowana u rodziców itp. ;-) Fajnie,zawsze to jakaś dodatkowa kasa.