Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
o to miło ze jeszcze ktos zaczynał od 56kg;-) no to laski-raz w tygodniu sprawozdanie z wagi;-)
no widze ze wiekszosc sie juz szykuje do koscielnego;-) ja tez jestem po cywilnym ale jakos do koscielnego mi sie nie spieszy;-) chyba jeszcze nie doroslam do tegopytamie tylko czy kiedykolwiek dorosnę;-)
dziewczyny czy was tez tak skora na brzuchu ciagnie jakby zaraz miala pęknąć?ja mam takie wrazenie od kilku dni a dzis to juz meksyk totalny jest bo najadłam się winogron i chyba mnie wzdelo.
golanda mnie tez przerazaja nasze podwojne wydatki! Dopiero sie zacznie w sumie..ale za jednym zamachem dwojeczka i spokojJuz tak przywyklam do mysli o dwojce ze sobie nie wyobrazam teraz ze jedno mogloby byc..juz dla mnie to takie normalne i widze tyylee blizniakow ciaglee..ich naprawde jest coraz wiecej!
Hej kobietki.Ja po wizycie.Wszystko w porządku pozatym ,ze szyjka mi się otwiera delikatnieale jest długa ma 41mm więc mam sie nie przejmować-gorzej by było gdyby była krótka
dostałam filomag b6 zeby sie brzunio nie napinał
pytałam mojego lekara o usg 3d -czy ktos u nas wmiescie ma i żden lekarz nie ma ale kazał mi przyjsc w sobote na oddzial do szpitala to mi zrobi na szpitalnym aparacie:-)i z wagą już się poklóciłam na dobre dzisiaj za to ,ze pokazała 9,5 kg na plus
I mój mi dzisiaj powiedział ze wielka dupa mi sie zrobiła
![]()
Również kupuję emmaljunga i z moich poszukiwań internetowych wyszło, że tanio jest na Sklep Internetowy Baby Fant i www.swiatwozkow.pl
Sprawdź, może mają lepszą ofertę
WitajHej dziewczyny!ja równiez mam termin na styczeń 2010 ,a tak bliżej to ok 20 -go.To Nasza druga dzidzia,pierwsza mamy córeczkę.Bylismy juz na usg ale nasze dzieciatko odwróciło się i nie chciało sie pokazać,w pierwszej ciązy równiez do samych narodzin nie wiedzielismy co nam sie urodzi ale najwazniejsze aby było zdroweTak więc czekamy na nasza druga niespodzianke z utesknieniem!!!
![]()

Ale ile łez przez tego dziada wylałamlabamba - wiem, że to kiepskie bo każda kłótnia jest niefajna ale jak to bosko i romatycznie brzmi - "pokłociłam się z facetem, wzięłam syna i pojechaliśmy nad morze"mam nadzieje, że godzenie się było równie romantyczne :-)
Widok morza na prawdę pomaga na smutki
Gratuluję przyznania zwrotu, teraz możesz poszaleć:-)
Ale najważniejsze, że syneczek zdrowy i gratuluję rychłego ślubu
Mam nadzieję, że wkrótce zacznę otrzymywać moją wyprawkę, wszystko popożyczane

Dobrze, ze jutro zaczynam pracę dopiero o 12.15 i mam aż jedną lekcję.

!!!!!!!

i oszczędzaj się;-):-)

Myślałam, że go rozniose tam... Ale się opanowałam, wezwałam policję, bo ten kretyn mówił, że to moja wina?! Przyjechali policjanci, a ten do nich, że 'ta k***a na mnie najechała i próbuje mi wmówić, że to ja w nią'! Policjantowi bardzo nie spodobało się to jak ten dupek mnie nazwał... W ogóle, to nie znałam siebie spokojnej tak... On we mnie wjechał, wyskoczył z samochodu, zaczął drzeć się, a ja wyciągnęłam telefon, zadzwoniłam na 997 i ani słowem się nie odezwałam aż do przyjazdu policjantów... Zadzwoniłam po tatę, zaraz przyjechał, a facet do niego z tekstem 'co za k***e wychowałes'... Po prostu istny koszmar... Skończyło się tym, że facet dostał mandat 400 zł i 6 p. karnych i 200 zł za znieważenie osoby w miejscu publicznym. A jak tam stałam i z policjantami rozmawiałam, to pech chciał, że mój były chłopak (6 lat byliśmy parą) przejeżdżał i zatrzymał się, żeby mi pomóc... Zapytał gdzie mój mąż, to powiedziałam mu, że jest na obozie, że na tydzień wyjechał, a ten zaczął swoją gadkę... Że tyle lat razem, że powinniśmy być ze sobą, że on mi wybaczy?! że odeszłam od niego, że on JUŻ kocha moje dziecko i się nim zaopiekuje, żebym tylko wróciła do niego...
To tylko FACET