Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ja z boreliozą będę mogła żyć ale skutki dla dzidzi mogą być tragiczne...
I my, i my, i my na styczeń:-):-):-)
Synuś dołączy do rodzinki w połowie stycznia![]()

mam nadzieję jeszcze, że laborantka się machnęła 
A jaka jest norma po godzinie i po dwóch??
Witam i ja... w przyszlym tygodniu też mam to badanie i nie zapmiętam zupełnie jakie sa normy, wiem że w poprzedniej ciąży miałam podwyżsozne ale dieta wystarczyła.
Naprodukowałyście bardzo dużo :-) Lepiej być z Wami na bieżąco niż później to nadrabiać.
Słoneczko pięknie świeci więc humorek dopisuje.
Upiekłam wczoraj sernik, a miałam już trzymać dietę do badania :-) Bardzo szybki przepis więc jakby ktoś chciał to chętnie się podzielę.
Witam wszystkie Panie i upraszam się o przyjęcie do grupy styczniówek 2010
Termin mam na 11 stycznia, ale według niektórych kalkulatorów jest to 8 stycznia, więc zobaczymy :-)
Właśnie wczoraj się dowiedziałam, że mam cukrzycę... ktoś jeszcze ma to paskudztwo? Nie wiem jeszcze jak się z tym obchodzić, dietę ułożyć...
hehe, ja dzis poszlam na glukoze, a babka sie mnie pyta czy jadlam sniadanie, a ja na to ze nie bo przeciez trzeba byc naczczo, a ona do mnie ze jak mam miec obciazenie glukoza 50 to musze byc po lekkim sniadaniu i mnie odeslaly i kazaly przyjsc w pon!!(((
wrrr, 2h w plecy, bo do samej rejestracji bylam w kolejce przez godzine bo przede mna bylo 67osób. Dobrze ze tam na numerki, bo by sie ludzie pozabijali.
nio ja tez pierwsze slysze!
no to ja już nie wiem 
http://www.diabetica.kylos.pl/articles.php?id=14
Informacji o cukrzycy i o wymiennikach (tj cukrach zawartych w produktach w necie jest całe mnóstwo.
n
Jolcia bo biorę tzry razy dziennie i to forte to bardzo dużo więc po co truć maleństwo!!!!
Jolcia ja nie pracuje już dość długo, bo mam ciąże zagrożoną i musze leżeć non stop i zakaz wszystkiego, ale dobrze jest, bo nic sie nie pogarsza więc jeszcze 10 tygodni i wstanę w koncu na zakupy jakieśA gdzie idziesz do szkoły rodzenia? Ja go Małorzaty Gierady. zaczynam 5.10 na 2x w tygodniu.
Na zwolnionko zamierzam własnie pójść sobie od 7.10, by spokojnie do szkoły rodzenia pochodzic i zrobić zakupy - bo jakos mi nie starcza czasu....

Chodzimy od 16 września. Ja w zasadzie całe zajęcia leżę na worku sako, ale i tak jest fajnie - mąż chłonie całą wiedzę jak gąbka i bardzo zadowolony jest, ćwiczyć nie mogę więc sie tylko przyglądam wszystkiemu
I my, i my, i my na styczeń:-):-):-)
Synuś dołączy do rodzinki w połowie stycznia![]()
Witajcie
Ja mam termin na 12 stycznia to jest moja druga cioza za to synek urodzil sie pierwszego stycznia tego roku Fajnie oboje ze stycznia
Pozdrawiam