Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale kielich mógłby dzidzi zaszkodzić. weź apapC musujący, rutinoscorbin, kanapkę z masłem i czosnkiemmoze kielich by mi pomogl na przeziebieniebo juz niewiem co robic
a do tego herbatkę z miodkiem i cytryną - miód dajemy do przestudzonej. Pakuj się w bety i leż. W razie kaszelku drosetux lub stodal. Mi po dwóch dniach takiej kuracji przeszło
Mi tam obojetne czy niu nia bedzie miala wlosy jak sie urodzi bo i tak sie zetra i bedzie lysy.Nicol urodzila sie z wloskami starly jej sie i potem bardzo dlugo byla lysa dopiero teraz zaczely jej rosnac wloski.

moze kielich by mi pomogl na przeziebieniebo juz niewiem co robic

Witam Wszystkie Stycznioweczki :-)
widze ze wczoraj troszke postow stracilam...
ja juz dzis nie daje rady mam okropny katar i zle sie czuje :-( na dodatek
moj inteligentny sasiad z gory w nocy spiewal sobie z jakims kumplem i mnie ciagle budzili... wkoncu nie wytrzymalam i poszlam do nich zrobic awanture...
jak mu wykrzyczalam ze jest 2 w nocy i nie kazdy chce go sluchaci ze chce spac...
to mi powiedzial ze mi nie poleje bo w ciazy jestemniewiem co maialo jedno do drugiego... ehhh

Mnie też dziś jak już zansęłam zaczęły budzić krzyki, śmiechy itp, itd. Tylko to się działo na dworze, a ja jak opętana wyszłam do okna i zaczęłam głośniej od nich, że jak natychmiast nie przestaną, to policje wezwę, to wtedy będą mieli... A oni do mnie z tekstem, cytuje: 'Przestań się na nas wyżywać za to,że ty nie możesz'. Rozwalili mnie tym :-) Zaśmiałam się tylko i powiedziałam, że już czas spać ...
Potem fryzjer i szykowanie;-) Ale powiem szczerze że wcale mi sie nie chce. Jeszcze jak pomyśle o tym weselu to mnie skręca
Nie wiem jak ja wytrzymam jak teraz moment po kąpieli i ja zasypiam taka leniwa się zrobiłam że
.Też tak macie? A co dopiero będzie poźniej.. Hehehe..

Dziś jestem na weselu. Oczywiście będe na siebie uważac. Pojem sobie chociaż dobrych rzeczy 

Trzymajcie się cieplutko i uważajcie na siebie.
wczoraj od rana do późnego wieczora robiliśmy nasz pokój dziś mam okropne zakwasy
i skurcze łydek mnie łapały prze to w nocy.... do tego wszystko mnie boli 
mimo że mam straszny bałagan to dziś postaram się dużo leżeć
a jeszcze tyle roboty mnie czeka i nie ma kto pomóc ...samo się nie zrobi 
Ja w pierwszej ciąży zgagę miałam cały czas i mój Szym urodził się z czupryną, teraz zagagę mam sporadycznie więc zobaczymyWitam dziewczynki, w tygodniu jak trzeba wstać do pracy to bym jeszcze pospała, a w sobotę, pranko zrobione, rozwieszone, 6.30 oczy się otwierają i spać się nie da.
Dziewczyny, ja słyszałam zabobon że jak w ciąży jest często zgaga to dziecku rosną włosy, ja w pierwszej miałam okropną i mój synek urodził się z gęstą czarną czupryną ( co prawda wszystkie dzieci w mojej rodzinie rodzą się z taką)![]()

Zgadzam się z Tobą jeśli chodzi o zgagę sporadyczną. Z Szymem miałam cały czas i po wszystkimDzien dobry:-)
Czytam tak o tym jak niektore z Was meczy zgaga i o tych wlosach rosnacych u dziecka hihi...Moj chyba bedzie lysy jak kolano;-)Jak na razie zgagi nie mam i sie ciesze jak nie wiem co.A tak jeszcze zeby sie pomadrzyc od samego rana...Zastanawiam sie bo wiekszosc z Was pyta : Co na zgage?A ile z Was stara sie zapobiegac temu paskudztwu?To tez jest wazne,owszem w ciazy trudniej bo zoladek coraz wyzej ale warto sie zastanowic nad tym co jemy,pijemy,w jakiej ilosci,w jakiej pozycji spimy,co robimy po jedzeniu i piciu i nad tym jak sie ubieramy.....![]()
Teraz staram się eliminować te potrawy, które mnie podrażniają np zielona herbata
Też zależy jaki mamy brzuchol, teraz mam ułożony nisko, a ostatnio był wyżej

, jak Ci ludzie mają funkcjonować z takimi bliznami o ile przeżyją, bo jak widać nie ma dnia bez śmierci jakiegoś górnika.