Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Karoli gratuluję:-):-):-):-):-) i przepraszam, że nie odpisałam, ale wysiadł net i nie miałam możliwości:--
-(
Ale miałaś maraton nie zazdroszczę, ale popatrz masz już to cholerstwo za sobą;-)

no to mnie pocieszyłaś :-( pewnie sie wwaliłam w jakiś kanał,bo zawsze musi być ten pierwszy nieudany raz na allegrono to powodzenia dla dziewczyny szwagra !!!
Patrysia a ty chyba pisałaś na jakimś wątku z Jarzebniką (chyba wiesz o kogo chodzi) i kurcze aż jej zazdroszczę o 5:30 była w szpitalu a o 5:55 ściskała już synka niektórym to dobrze
mi się wydawało że na drugi dzień już powinna paczka być ?
to czekamy na zdjęcia i gratuluje zdrowego dzidziusia;-)
ale czemu akurat z kołyską? byłam najszczesliwsza na swiecie jak za nią płaciłam
dobrze,ze mam dowód wpłaty zachowany,to może coś wskóram jeszcze.. odrazu mi sie humor poprawiłWiem, że trochę to odbiega od tematu forum czy jakichkolwiek rozmów tutaj, ale w związku z epidemią złego humoru, buzujących hormonów i wścieklizny postanowiłam wam wkleić link do strony z blogiem. Same sprawdźcie sobie co tam jest. Powiem tylko jedno: posikałam się ze śmiechu. Dosłownie.
Kwaśna Landryneczka - Kwaśna Landryneczka - blog dostępny pod adresem kwasnalandryneczka.pinger.pl

no i z drugiej strony ktoś je z nk skopiowal

suuuper!Wiem, że trochę to odbiega od tematu forum czy jakichkolwiek rozmów tutaj, ale w związku z epidemią złego humoru, buzujących hormonów i wścieklizny postanowiłam wam wkleić link do strony z blogiem. Same sprawdźcie sobie co tam jest. Powiem tylko jedno: posikałam się ze śmiechu. Dosłownie.
Kwaśna Landryneczka - Kwaśna Landryneczka - blog dostępny pod adresem kwasnalandryneczka.pinger.pl

że zawsze zakazany owoc kusi 
Tu masz racje dlatego ja kozystam nawet jak mi sie nie chce , bo po cizy z 6 tygodni absolutnie nic a potem nie wiadoma jak z psychika , ja po Nicili bardzo dlugo niemoglam przezwyciezyc strachu.bez komentarza![]()
witam babki ja dzisiaj pospałam no nie powiem do 8,30 to u mnie kurcze środek dnia
Karoli gratulacje już z górki
tak się zastanawiam gdzie się podziały jeszcze inne babki np. Andzia76 się nie odzywa, BlackWizard no i oczywiście Nikki i jeszcze by się znalazło pare zapomnianych :-(
pozostało nam czekać na odzew, a potem opr ...
jak mogłam serduszkować to mi się nie chciało, a teraz jak nie można to kurde zęby w ścianęże zawsze zakazany owoc kusi
![]()