Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

wy tu tak o mleku a mi dzis pare kropelek polecialo :-):-)dzisiaj bylam z kolezanka w kawiarni na deserku... jak mi pani przyniosla moj deser to niewiedzialam jak sie za niego zabrac
byl ogromny ale dobry :-) takze dzis sie z maluszkiem najedlismy slodkiego:-) teraz czas odpoczac troszeczke
no i trzeba do domu pare rzeczy zakupić,bo sie wszystko pokończyło. Tak wiec do później ;-);-);-)
i tak czekam bo nie wiem czy zaliczę kibelek czy nie :-( wyniki dzisiaj będą o 16, ale kurcze mam kawałek, a nie będę miała kogo wysłać
ale znowu nie wiem czy się doczekam ach zobaczymy i co ja tam będę robiła dwie godziny!!!!!
i mój to akurat widział, nie mógł się nadziwić, i dopiero stwierdził czy mnie to czasem nie boli, bo to są na prawdę kopniaki 

no ale liczą się chęci!
firmę zawieszę bo na zwolnieniu i tak jej nie mogę prowadzić-jest jednoosobowa, więc po co wywalać na zus i księgową. Boję się tylko bardzo życzliwych ludzi, bo lekcje w domu mi zostają, czyli 12 godzin w tygodniu, którę pociągnę do grudnia, oby się udało - jak zawieszę firmę to nie mogą mi kontrolerzy wejść do domu, zresztą ludzie, ciężarnej daliby spokój, zostawiłam sobie połowę zajęć - w zeszłym roku miałam w domu prawie 30, więc nawet na zus porządny nie wyjdzie, no nic, w każdym razie spróbuję!

jak już wszystko bedzie!?