reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Wiecie... Zawsze chciałam mieć większe piersi, a teraz stwierdzam, że są obleśne... I te suty na pół cycka ... Fuujjjj.... Ale mężowi się podoba :-) Nawet ta siara mu się podoba :-p;-)
hehehee.. "suty na pół cycka" ..o właśnie.. jak ja to kocham :-D moje "suty" mają jakieś gorsze i lepsze dni,bo raz są normalne,a raz takie nabrzmiałe i właśnie wielgachne aż wstyd stanik zdejmować. Sama siebie sie wstydze! :-D

Mi się pojawiło w prawej piersi dopiero w minionym tygodniu i to mój M zauważył, że mam mokre plamy na koszuli nocnej:szok: I sie biedak przestraszył czy nie za wcześnie, więc musiałam go uspokajać, że to normalne;-)
tobie w prawej.. a mi z lewej więcej leci :eek: ale u mnie lewa jest większa. kiedyś nie zwracałam na to uwagi, ale teraz widać różnicę .

Mi na szczescie zalerlo dla dzieciaczka jeszcze nie wylazi. Nie wiem czy to dobrze czy zle i czy ma wplyw na ilosc pokarmu i w ogole na jego pojawienie sie po porodzie. W kazdym razie jak sie bardzo boje tego momentu jak zobacze te plamki :szok::szok::szok::szok: bo sie przeraze:szok::szok::szok: i spanikuje:szok::szok::szok::szok::szok:
ja sie rozpłakałam jak zobaczyłam że mi płyn wycieka z piersi.. :-D i to właśnie z przerażenia a nie z radości. dziwne uczucie.

reklama
Witam kobietki;-) Ja już po weselu było bardzo fajnie nawet nieźle sobie potańczyłam:-) Przydało mi się coś takigo, przynajmniej sie troszkę oderwałam od codzieności.. Na poprawiny nie poszlismy Bo wytrzymalam na weselu aż do 2 :tak:Moj M sie urżnął troche, myślałam że go zastrzele ale takto jest jak sie korzysta z wszystkich wygód wesela takich jak wódka stół wiejski i bar z drinkami.
A nad Wami nadążyc nie mogę hehhe... nie dam rady nadrobic:-D;-)
Pozdrawiam Was serdecznie.

Hej,hej Dziołszki :-)
Melduję się już z Polski z domu moich Rodziców :-) Jak przebiegła podróż to nawet nie pytajcie, ważne, że dotarliśmy cali i zdrowi :tak:
Już się zaczęło rozpieszczanie mnie i Młodego także muszę z tego korzystać :-p
Miłego niedzielnego wieczorku Wam życzę :-)

Ja juz po spacerku bylo super znow zmeczona ale pogoda tak cudowna ze zal siedziec w domku teraz czeka az mala zasnie i do lozka. Dozobaczenia na porannej kawce.

Hej,hej Dziołszki :-)
Melduję się już z Polski z domu moich Rodziców :-) Jak przebiegła podróż to nawet nie pytajcie, ważne, że dotarliśmy cali i zdrowi :tak:
Już się zaczęło rozpieszczanie mnie i Młodego także muszę z tego korzystać :-p
Miłego niedzielnego wieczorku Wam życzę :-)

Kacha hehe korzystaj ile wlezie. Ja tez korzystam. Dzis na obiadek byly pierozki z mieskiem i czerwony barszczyk, a ja sobie jeszcze jako surowke ogorka kiszonego wciagnelam:rofl2::tak:

o ja czytam o tym mleku i myślę sobie że u mnie cycki duże ale pustaki bo mi nic nie cieknie...patrzę na dół a tu z prawej mokre!:szok::-D
hehe zaczyna się:-D
idę coś wszamać może m mi dzisiaj paznokcie u nóg pomaluje ja się wystraczająco nagimnastykowałam w wannie żeby paznokcie obciąć:cool2:

trzymcie się do jutra!

reklama
Agagsm, pewnie masz racje ze jest to kwestia dojrzałosci i ze na wszystko przychodzi czas. Ja jestem bardzo zadowolona ze ciaza tak zmienila podejscie mojego M ze jest duzo fajniej i lepiej. Wyrecza mnie w pracach domowych i sie bardziej angazuje w zycie rodzinne:)
Wiec sie nie moge przyczepic:)

Kobiety a jak tam wasze mleczne zapasy? :-D nadal budzicie się z plamkami na koszulkach? bo mi sie to przez ponad miesiac nie zdarzyło,albo i wiecej a dziś znowu sie budze i to samo :sorry:

A ja nic nie mam takiego:(

Wiecie... Zawsze chciałam mieć większe piersi, a teraz stwierdzam, że są obleśne... I te suty na pół cycka ... Fuujjjj.... Ale mężowi się podoba :-) Nawet ta siara mu się podoba :-p;-)

Emilcia ja mam tak jak Ty, zawsze chcialam miec wieksze, bo mialam miedzy A a malym B, a teraz mi sie z C wylewa, ale zeby one byly chociaz ladne, ale one sa nabrzmiałe, wielkie, ciezkie i mają wielkie brodawy z jakimis bialymi kropkami, co prawda nic mi nie leci, ale one wygladaja strasznie!!!:(

Do góry