Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

No i nie wróciła do mnie jeszcze moja wyprawka więc nie mogę posprawdzać czego potrzebuję
Ale jeszcze mamy trochę czasu
To do potem:-)
Niech robi jak najszybciej bo juz zaczyna byc mi ciezko jakos.Niby brzuch nie jest taki wielki ale jakos jak dluzej pochodze czy postoje nogi bola..no i wogole jakos ciezko mi sie oddycha..nie moge takiego glebokiego oddechu wziasc i przez to szybko sie mecze. Ale poza tym czuje sie bardzo dobrze..maluchy caly czas rozrabiaja
Kupilam ostatnio 2 rozowe kocyki..ciekawe czy sie plec nie zmieni, ale ten roz taki sliczny ze i chlopcom bedzie w nim do twarzy
a dzisiaj chyba pojade poszukac jakichs ciuszkow dla siebie w rozmiarze XXXXXL

Ja byłam dzis na usg 3dwidziałam dzidziolka ,pan doktor go jeszcze raz dokładnie obejrzał i wszystko ok
tylko nie chciał pokazac całej buzi do zdjecia,zakrywał sie raczkami,ale pan doktor kazał przyjsc w srode jeszcze raz i zaproponował ,ze mi nagra płytkę
dzis dostałam kilka zdjęć
i nic nie zapłaciłam
pan doktor nie chciał pieniążków ,moze dlatego ze w szpitalu było badanie
matko jak ja kocham tego mojego dzidziolka:-)acha i mój m bez zmuszania poszedł ze mną
![]()
no to powodzenia dla dziewczyny szwagra !!!
Patrysia a ty chyba pisałaś na jakimś wątku z Jarzebniką (chyba wiesz o kogo chodzi) i kurcze aż jej zazdroszczę o 5:30 była w szpitalu a o 5:55 ściskała już synka niektórym to dobrze
![]()
i jednak jedzie 6 października do szpitala jakby cos nie poszło samemu
:-)
No ja tak choroba mam-pierwszy raz w życiu się nacięłam na allegro. Zapłacone na początku września 4 książeczki Disneya i dupa - niby sklep ale się nie odzywają mimo moich maili i telefonów, a przesyłki ani widu ani słychu, a 50 zł drogą tez nie chodzi. To co mam to zgłosić na policję i allegro mi zwróci? Bo ja nigdy dotąd takiej jazdy nie miałam...
Patrysia: twój synek też super czuprynkę miał i chyba do ciebie podobny jak się urodził, co?![]()
ale za to teraz ma taka buźke za mną jak się spogląda na zdjęcie jak byłam w wieku przeczkolnym to baaaaaaaaardzo synek przypomina mnie

Kobiety a jak tam wasze mleczne zapasy?nadal budzicie się z plamkami na koszulkach? bo mi sie to przez ponad miesiac nie zdarzyło,albo i wiecej a dziś znowu sie budze i to samo
![]()
a w pierwszej ciąży już miałam hmm no ciekawa jestem kiedy mi zacznie tak fajnie lecieć mleczko
ale za to moje piersi się tak ściągają tak jakby to mleko się zbierało i chciało wylecieć ale suuucho jest
Hej,hej Dziołszki :-)
Melduję się już z Polski z domu moich Rodziców :-) Jak przebiegła podróż to nawet nie pytajcie, ważne, że dotarliśmy cali i zdrowi
Już się zaczęło rozpieszczanie mnie i Młodego także muszę z tego korzystać
Miłego niedzielnego wieczorku Wam życzę :-)
no ale jak piszesz najważniejsze że cali i zdrowi i teraz poddawaj się z Olisiem rozpieszczaniu:-)
:-)

ale potem już było fajnie i teraz troche smutno samej w domu ...
Ale jestem wredna

Ciśnienie w normie, białka w moczu nie mam, więc nie jest to zatrucie ciążowe, a wizyta za tydzień. Dziś już jest troszke lepiej.
i on przynajmniej odpoczął...
Całęgo tygodnia napewno nie nadrobie, ale chociaż zerkne;-)
i niech Was się chociaż zdróweczko trzyma:-)
Patrysiu mam do ciebie prośbe -mogłabyś jeszcze raz wstawic ten twój filmik dla m?nie mogłam obejrzec bo mi komp zamulał ,amój ma 1 pazdziernika imieniny i moze bym cos takiego stworzyła
i jeszcze druga prosba jakbys mogła napisac jak to sie robi?
ale głupia baba ze mnie grrr ale mi kazał gin zrobić jak najszybciej 75, a nie po tygodniu