Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

wiem, że to nic strasznego i nie koniec świata, ale zła jestem bo to niesprawiedliwe
tak się człowiek starał tyle rzeczy sobie odmawiał żeby było dobrze, a tu i tak jakieś cholerstwo Cię dopada :-(
Nie zamartwiaj się bo to nie ma sensu. Ja w pierwszej ciąży nie miałam cukrzycy a teraz się przyplątała. W rodzinie też nikt nie choruje poprostu tak czasami bywa. Już dużo nam nie zostało do końca więc damy radę.
Ale dieta nie pozwala i mój mały przedszkolak.:-( Miłego dnia!Masz racje , zycie bywa nie sprawiedliwe tyle slyszy sie o matkach ktore delikatnie mowiac olewaja swoja cioze, a pozniej dziecko ; Ataka mama ktora uwarza pragnie i naprawde sie stara niekiedy musi walczyc z trudnosciami , cukrzyca to jeszcze nie koniec swiata a jednak nie sprawiedliwe.a ja lubię taką pogodę, zawsze lubiłam nawet nie wiem czemu jakiś taki odchył
pół nocy przeryczałam przez tą cukrzycę a teraz oczu nie mogę otworzyćwiem, że to nic strasznego i nie koniec świata, ale zła jestem bo to niesprawiedliwe
tak się człowiek starał tyle rzeczy sobie odmawiał żeby było dobrze, a tu i tak jakieś cholerstwo Cię dopada :-(
piję gorzką herbatę i pochłonęłam płatki owsiane na mleku na słono fuuuuuuuj
a ja lubię taką pogodę, zawsze lubiłam nawet nie wiem czemu jakiś taki odchył
pół nocy przeryczałam przez tą cukrzycę a teraz oczu nie mogę otworzyćwiem, że to nic strasznego i nie koniec świata, ale zła jestem bo to niesprawiedliwe
piję gorzką herbatę i pochłonęłam płatki owsiane na mleku na słono fuuuuuuuj
a z cukrzycą ludzie żyją. a kiedy idziesz do lekarza?