Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Wzięłam cytrynę, jak radziłyście i udało się. Wyniki w poniedziałek

w związku z tym idę zaszaleć sobie z koleżankami na lody i ciasto i sałatkę owocową. bo może się okazać, ze potem nic z tego.

No masz racje ja nie wiem jak sie gotuje bez uzycia cukru>?
I to ani deczka nie mozesz?((( Wspolczuje!
i w ogóle wiem jak życ bez ciasta, pierogów cukru i całej polskiej kuchni. To jemy okazjonalnie. Gotuję bez kostek rosołowych, bez jarzynek i bez cukru. Sól tylko morska. Dobra oliw do zupy, dużo warzyw, ziaren. Ryż tylko niełuskany, mąka graham lub orkisz.
Nie dosypując cukru. 
nie ma u nas problemów z cukrzyca czy z nadwagą itp.dlatego pozwalamy sobie ale rozumiem jak u kogoś nie za bardzo to wiadomo odstawiamy to i owo
ja ogólnie powiem że jednak tłuszczyku troche musi być
też i dla zdrowia i ogólnie lepiej mi tak smakuje czy np.dodać sól czy cukru;-)można zastąpić wieloma rzeczami no ale jednak nie będzie to samo co normalne przyprawy tzn.sól itp.;-)ale podziwiam twoja kuchnie
Ja wiemi w ogóle wiem jak życ bez ciasta, pierogów cukru i całej polskiej kuchni. To jemy okazjonalnie. Gotuję bez kostek rosołowych, bez jarzynek i bez cukru. Sól tylko morska. Dobra oliw do zupy, dużo warzyw, ziaren. Ryż tylko niełuskany, mąka graham lub orkisz.
Smażę dwa razy w roku :-)
Jak ugotowac bardzcz bez cukru?Nie dosypując cukru.
Zdrowa żywność jest dla mnie priorytetem od wielu lat. Mój syn je bardzo mało słodyczy a my z nim. Okazjonalnie.
Oczywiście w czasie imprez mam ciasto i inne cudactwa ale jak mam problem w kibelku to się nie dziwie dlaczego.
Po co cukier w barszczu? Trzeba dobrych buraków chyba :-)
Polecam ksylitol - cukier brzozowy, nie podnosi cukru i jest zdrowy - oczywiscie nie kilogramy. Absolutnie nie rzucaj się na słodziki - rakotwórcze.
Zamiast zmażyć duście, pieczcie w piekarniku, używajcie tylko naturalnych przypraw, odkorkujcie sobie nasz polski słony smak innymi daniami ;-)
Będzie się z kim na spacerki umawiać.
U mnie już 96 ... stówka się zbliża nieubłaganie. Swoją drogą, nie spodziewałam się, że kiedyś będę się jak dziecko cieszyć z każdego nowego centymetra w pasie :-)
czy naleśniczki placuszki itp.;-)
ale na brzusiu gorzej w pupie czy udach