morka
Fanka BB :)
Witam słoneczkiem Ja mam pobudki jak w zegarku. Siódma rano budzi się głodomorek i nie ma siły trzeba wstać:-) Nie mogę uwierzyć że kiedyś spałam do 11, ale jak sądzę pozostanie to już tylko wspomnieniem
 Ja mam pobudki jak w zegarku. Siódma rano budzi się głodomorek i nie ma siły trzeba wstać:-) Nie mogę uwierzyć że kiedyś spałam do 11, ale jak sądzę pozostanie to już tylko wspomnieniem
Co do nastrojów ciążowych. Psycha mi narazie nie siada bo się jakoś nadal uwierzyć nie mogę że zostało troszkę ponad miesiąc

Za to patrzeć na siebie nie mogę. Wkładam gacie widzę balon, patrzę w lustro widzę hipcia, zakładam buty czuję słonia I tyję kilo na tydzień chociaż staram się nie "żreć":-) No ale przecież się to zrzuci
 I tyję kilo na tydzień chociaż staram się nie "żreć":-) No ale przecież się to zrzuci  Na pocieszenie podczytuję jak listopadówki gubią kilogramy;-) Narazie mam" tylko" 13,5 kg na plus a tam pod 30kg dziewczyny podchodziły  i lecą w dół.
Na pocieszenie podczytuję jak listopadówki gubią kilogramy;-) Narazie mam" tylko" 13,5 kg na plus a tam pod 30kg dziewczyny podchodziły  i lecą w dół.
Miłego dnia kobitki i tyle słoneczka co u mnie

Ja mam pobudki jak w zegarku. Siódma rano budzi się głodomorek i nie ma siły trzeba wstać:-) Nie mogę uwierzyć że kiedyś spałam do 11, ale jak sądzę pozostanie to już tylko wspomnieniem
Co do nastrojów ciążowych. Psycha mi narazie nie siada bo się jakoś nadal uwierzyć nie mogę że zostało troszkę ponad miesiąc

Za to patrzeć na siebie nie mogę. Wkładam gacie widzę balon, patrzę w lustro widzę hipcia, zakładam buty czuję słonia
 I tyję kilo na tydzień chociaż staram się nie "żreć":-) No ale przecież się to zrzuci
 I tyję kilo na tydzień chociaż staram się nie "żreć":-) No ale przecież się to zrzuci  Na pocieszenie podczytuję jak listopadówki gubią kilogramy;-) Narazie mam" tylko" 13,5 kg na plus a tam pod 30kg dziewczyny podchodziły  i lecą w dół.
Na pocieszenie podczytuję jak listopadówki gubią kilogramy;-) Narazie mam" tylko" 13,5 kg na plus a tam pod 30kg dziewczyny podchodziły  i lecą w dół.Miłego dnia kobitki i tyle słoneczka co u mnie

Mnie się chce śmiać z moich szefów, którzy traktują mnie z atencją i szacunkiem, tak po staroświecku;-)ale nie przeginają, ani w jedną ani w drugą stronę. Uważam że my same też nie możemy sobie zbyt luzować.
Mnie się chce śmiać z moich szefów, którzy traktują mnie z atencją i szacunkiem, tak po staroświecku;-)ale nie przeginają, ani w jedną ani w drugą stronę. Uważam że my same też nie możemy sobie zbyt luzować. ha ha ha i może to i dobrze bo się jeszcze bardziej nie nakręcam
 ha ha ha i może to i dobrze bo się jeszcze bardziej nie nakręcam

.
.
 chyba za dużo mentosów zjadałam
chyba za dużo mentosów zjadałam  ;-)  wypadło mi lekarstwo z zęba i chyba przez to .....a mój się ze mnie śmiał że mam sobie mentosem tą dziurę zalepić to mu przypomniałam jak on sobie zęba chłodził 3 dni wodą
;-)  wypadło mi lekarstwo z zęba i chyba przez to .....a mój się ze mnie śmiał że mam sobie mentosem tą dziurę zalepić to mu przypomniałam jak on sobie zęba chłodził 3 dni wodą