Kasia. band
Zaciekawiona BB
Nic tylko się cieszyć, ja też spadłam ok 2 kg na wadze, ciekawe jak szybko wróciHej dziewczyny
Jak u Was z wagą?
U mnie na początku w górę ,a teraz mam mniej niż przed ciąża , mimo że nie wymiotuje![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nic tylko się cieszyć, ja też spadłam ok 2 kg na wadze, ciekawe jak szybko wróciHej dziewczyny
Jak u Was z wagą?
U mnie na początku w górę ,a teraz mam mniej niż przed ciąża , mimo że nie wymiotuje![]()
Dokladnie.Jestem w polowie 9go i mdlosci okropnie narosly,wymioty tez sa i totalna awersja do jedzenia mimo glodu....Dobrze ze chociaż jest się dla kogo męczyć![]()
Dokladnie.Jestem w polowie 9go i mdlosci okropnie narosly,wymioty tez sa i totalna awersja do jedzenia mimo glodu....
Nic tylko się cieszyć, ja też spadłam ok 2 kg na wadze, ciekawe jak szybko wróci![]()
Oj wiem coś o tym ja do 5 miesiąca waga w miejscu a potem jak zaczęłam przybierac to przed porodem 30 kg więcejAga nie stresuj się nie przeskoczymy tego , ja przybralam z synem 30 wiec gorzej być chyba nie może![]()
Ale fajnieJak tam wasze brzuszki? U mnie już widać nie da się ukryć chyba że bym coś szerokiego ubrała.
Ja od początku schudłam 3 kg, teraz pewnie je nadrobię bo wieczorne mdłości mi ustąpiły. Mój gin bardzo pilnuje wagi powiedział mi żebym się postarała utrzymać wagę do 20 tygodnia. W książeczce już mi zapisał ile mogę przytyć 8 kgHej dziewczyny
Jak u Was z wagą?