daria_daria
Fanka BB :)
Imiona bardzo ładnie, ja dzisiaj tez nie mam kompletnie mocy, najchętniej nie wychodziłabym z łóżka, a za oknem dalej skwar. Mam nadzieję, że poniedziałek to będzie ten dzień, gdzie ogarnę mieszkanie...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No jasne, że nie z surową rybąmam nadzieję, że nie z surową rybą? nie wolno [emoji17]
My z mężem też bardzo lubimy sushi, mamy ulubione miejsce gdzie zawsze jemyNo jasne, że nie z surową rybąte zjada mąż, ja tylko pieczone i smażone
nawet bez ciąży surowej nie jadam
Zobacz załącznik 1140136
Imiona bardzo ładnie, ja dzisiaj tez nie mam kompletnie mocy, najchętniej nie wychodziłabym z łóżka, a za oknem dalej skwar. Mam nadzieję, że poniedziałek to będzie ten dzień, gdzie ogarnę mieszkanie...
Mnie się bardzo podoba KlaraA i jeszcze chcialam sie podzielic, ze chodzą mi dzisiaj caly dzień po glowie imiona Klara i CezaryKlarka i. Czarek
co myslicie? Wczoraj rozmawialiśmy z mezem i to taki wspólny front. I dzis mi z glowy wyjsc nie mogą
![]()
Nie, nigdy nie próbowałam, chociaż id dawna noszę się z zamiarem, by spróbować. Podobno to nic trudnego. My zaczynaliśmy od takich sklepowych, dopiero od niedawna raz na jakis czas zamawiany z restauracji bo to jednak trochę kosztuje@Beczulinda a robiłaś kiedyś sama sushi? Ja kiedyś kupiłam te algi i ryż do tego specjalny ale jakoś balam się że mi nie wyjdzie i w końcu nie zrobiłam tego