Klaudiaxx
Fanka BB :)
ja polecam vinted. kopalnia ciuchówA znacie może jakieś fajne strony z sukienkami? Muszę odświeżyć szafę, bo wszystkie mam krótkie i jak tylko brzuch się bardziej pojawi to czuję że będę świecić tym czym nie powinnam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja polecam vinted. kopalnia ciuchówA znacie może jakieś fajne strony z sukienkami? Muszę odświeżyć szafę, bo wszystkie mam krótkie i jak tylko brzuch się bardziej pojawi to czuję że będę świecić tym czym nie powinnam![]()
dziś miałamA kiedy masz usg?
W sumie to dawno mnie tam nie było, więc chyba czas zajrzećja polecam vinted. kopalnia ciuchów![]()
Ja też polecam z calego serca second hand!W sumie to dawno mnie tam nie było, więc chyba czas zajrzećKiedyś to całe dnie tam siedziałam i upatrywalam perełek
![]()
A ogólnie jak się czujesz? Wiesz już może kiedy wyjdziesz? Nadal czujesz ból? Dobrze że z maleństwem wszystko jest w porządku. Trzymam kciuki żebyś niedługo już mogła wyjść do domkudziewczyny ale szybko piszecie, szok [emoji14]
cieszę się, że Wasze USG w porządku, gratuluję wszystkim
ja niestety dalej w szpitalu, zmieniłam moje miejsce na korytarzu w końcu na miejsce w sali, w dodatku pod oknem, więc trochę mi lepiej. dzisiaj miałam znowu USG ciąży, z dzidzia wszystko w porządku, więc to najważniejsze.
Niestety cała reszta nie jest za dobrze, no ale kiedyś wreszcie i dla mnie wyjdzie słońce [emoji4][emoji4]
A jak się czujesz ?? ból troszkę zmalał?dziewczyny ale szybko piszecie, szok [emoji14]
cieszę się, że Wasze USG w porządku, gratuluję wszystkim![]()
ja niestety dalej w szpitalu, zmieniłam moje miejsce na korytarzu w końcu na miejsce w sali, w dodatku pod oknem, więc trochę mi lepiej. dzisiaj miałam znowu USG ciąży, z dzidzia wszystko w porządku, więc to najważniejsze.
Niestety cała reszta nie jest za dobrze, no ale kiedyś wreszcie i dla mnie wyjdzie słońce [emoji4][emoji4]
ja polecam vinted. kopalnia ciuchów![]()
Ja też wybrałam orbitrekCześć dziewczyny, życzę samych dobrych wiadomości wizytującym, a reszcie miłego spokojnego dnia z dobrym samopoczuciem.
Co do ćwiczeń lekarz od początku powiedział, że nie widzi żadnych przeciwskazań, aby normalnie ćwiczyć tak jak robiłam to wcześniej. Jak mam dobre samopoczucie to biegam na orbictrecu albo jeźdzę rowerem przy ćwiczeniach tylko pilnuje tętna.
Ja ostatnio wystawiłam trochę ubrań ale ciężko idzie sprzedaż. Za to udało się kupić śliczną sukienkęoj można przepaść, ja już od dłuższego czasu kupuję tylko na vinted albo na wyprzedażach