Agnieszka2929
Fanka BB :)
Boli a sama sb nie wbijeNo coś Ty. Ja dałam sobie zrobić 3 razy komus innemu w tym raz pielęgniarce i stwierdzam, że wolę samaAle Ty masz w ramie z tego co pamiętam to faktycznie jest problem samej.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Boli a sama sb nie wbijeNo coś Ty. Ja dałam sobie zrobić 3 razy komus innemu w tym raz pielęgniarce i stwierdzam, że wolę samaAle Ty masz w ramie z tego co pamiętam to faktycznie jest problem samej.
Dlatego właśnie sama robie, bo wtedy nie boliBoli a sama sb nie wbije
Ciekawe ile czasu bede to brac paskudztwoDlatego właśnie sama robie, bo wtedy nie bolijak czujesz, że zaczyna boleć to przestajesz wtlaczac i powoli dalej. Przez to siniaki się tak nie tworzą.
Ja mam 3 dni przed planowanym porodem odstawić, A potem jeszcze brać przez 3 tygodnie...Ciekawe ile czasu bede to brac paskudztwo
Hej! Ja w poniedzialek tez mialam usg i niestety chyba bede w podobnej sytuacji. 27+0 i szacunkowa waga 890g. Poki co 27 centyl, ale w połączeniu z niskim bialkiem pappa mamy sie kontrolowac czesciej:/ ja oczywiście juz sie boje hipotrofii.
To jedziemy na jednym wózkuU mnie wszystko dobrze Młody chyba wygrywa klasyfikację wagową, jest 27+1 i waga prawie 1300g, tydzień do przodu wagowo...
Ja tylko powtórzę badanie moczu bo teraz wyszła mi glukoza, ale krzywa była super więc raczej nie ma to z tym związku. Taki urok moich dzieci widocznie. Córka urodziła się duża, ponad 4 kg, ale 60cm i po terminie, w 25tc ważyła 708g, a syn teraz w 24tc 598g i wczoraj 1293g - w miesiąc się chłopak podwoiłTo jedziemy na jednym wózkumój też ma tyle, tylko ja się tym trochę denerwuje, nie wiem czy czegoś nie robię źle, że tak szybko przybrał w ciągu dwóch tygodni, a wizyta dopiero 5 listopada u mojej gin
![]()
No tak, bo 27 centyl to jeszcze norma. Tylko lekarka mówi, że ani ja ani mój partner nie jesteśmy bliscy, 1 dziecko urodziło się też w ładnej wadze, a białko nam wyszło niskie więc musimy obserwować, czy dalej nie spada.Moja wazy podobnie i waga jest w normie[emoji16]
Słyszałam, że duże znaczenie mają po prostu geny ale my wszyscy po stronie mojej i męża rodziliśmy się w granicach 3 kg a tu się zapowiada niezły kawał chłopa jak tak będzie przybierał. Dużo witamin przyjmuję, bo wyniki byly takie sobie i obawiam się, że to nie mity. Dokładnie od dwóch tygodni je biorę i od dwóch tygodni taki szybki przyrost wagi ma synek.Ja tylko powtórzę badanie moczu bo teraz wyszła mi glukoza, ale krzywa była super więc raczej nie ma to z tym związku. Taki urok moich dzieci widocznie. Córka urodziła się duża, ponad 4 kg, ale 60cm i po terminie, w 25tc ważyła 708g, a syn teraz w 24tc 598g i wczoraj 1293g - w miesiąc się chłopak podwoił![]()