Agnieszka2929
Fanka BB :)
Miednica to mnie tak boli ze ani siedziec ani lezec bo az przeszywa ten bol ide sie zaraz wykapac wzielam nospe
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Od razu zglaszalabym poloznej.Moze mi dadza te sterydy a moze to nic sie nie dzieje ja juz mam stracha
Wezme kapiel i im chyba powiem moze mi dadza cos i zbadaja moze to falszywy alarm nie ma to jak cos sie dzieje w weekend ;/ mlode kopia ale wczoraj to caly dzien prawie spalismyOd razu zglaszalabym poloznej.
A Ty w Łodzi jesteś w szpitalu czy gdzie?Z tych nerw to zaraz biegunki dostane akurat teraz jest zmiana jeszcze jestem na oddziale gdzue same stare polozne sa i podchodza jak do psa
Tak w łodziA Ty w Łodzi jesteś w szpitalu czy gdzie?
Jebnij im w łeb . Dają Ci jakieś tam leki? Wsumie to po co oni Cię tam położyli?Tak w łodzi
Poszlam im zglosic a one ze mam sb wkladke ubrac i sie polozyc ta moje wkladki zostaly w domu:/przeciez ja nie urodze sama tych dzieci...Jebnij im w łeb . Dają Ci jakieś tam leki? Wsumie to po co oni Cię tam położyli?