Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może pokaż nam zdj? Ja robilam 3 dni przed @ i wyszedl cien cienia tez myslalam ze nic z tego ale jednak ten cień cienia oznaczał ciążęZrobiłam test z moczu. Ale wyszedł raczej negatywny więc czekam chyba na miesiączkę..
Poczekaj spokojnie na okres. Jeśli się nie pojawi, zrób sobie test w piatek/sobotę. Może owulacja była później. Trzymam kciukiNie widzę nawet cienia. Teoretycznie jutro powinnam dostać okresu w porywach pojutrze ... Tylko pytanie z kad te mdłości i inne takie.. Widocznie musze szukać przyczyny gdzie indziej .
Nie widać za dobrze bo zdj też bardzo ciemne, ja uzywalam testów o czułości 10 mlU a ten jest chyba 25 mlU, jeśli masz możliwość kup ten czulszy i zrób skoro masz mdłości itdNie widzę nawet cienia. Teoretycznie jutro powinnam dostać okresu w porywach pojutrze ... Tylko pytanie z kad te mdłości i inne takie.. Widocznie musze szukać przyczyny gdzie indziej .
Dzisiaj gin kazała mi brać acard jak jej powiedziałam o ciąży. Jeszcze mam zrobić progesteron i dac jej znać jaki wynik. Do tego robię dziś 3 betę dla pewności bo będę spokojniejsza jak zobaczę wynikDziewczyny czy któraś bierze accard?
Ja dostałam tabletki na ciśnienie i accard i zauważyłam że jak smarkam to pojawia się krew z nosa ( delikatnie a jednak)....
Hahahaha, moi obaj to samo [emoji23] specjalnie poszukalam zdjęcieNawet o tym nie słyszałam. Syn chyba w 4 miesiącu śmiało pokazywał, że jest chłopcem. Do teraz kocha biegać na golasa po chacie [emoji1787]