Stelle
Fanka BB :)
Dlaczego? Co Cię tak niepokoi?Patrzę na Wasze zdjęcia z usg i wartości crl w 7-8 tygodniu i po prostu chce mi się wyć![]()
W czwartek się u mnie wszystko okaże, ale teraz mam jeszcze bardziej czarne myśli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dlaczego? Co Cię tak niepokoi?Patrzę na Wasze zdjęcia z usg i wartości crl w 7-8 tygodniu i po prostu chce mi się wyć![]()
W czwartek się u mnie wszystko okaże, ale teraz mam jeszcze bardziej czarne myśli.
Ja mam wizytę 6 lipca o 15:30. Jak wytrzymam do tego czasu to kupie sobie coś ładnego w nagrodęPodawajcie tez godziny jak coś, to bede układać chronologicznie![]()
Próg dochodowy to 1900 coś zł i wiesz może jak to się liczy? Tzn jakaś średnia z kilku miesięcy?Na pewno dochód jest dzielony na liczbę osób już powiększoną o nowego dzidziusia. Może niektórym to pomoże, żeby uzyskać becikowe. Kolejny myk jest taki, że wniosek można złożyć z w ciągu 12 miesięcy od porodu, a tym samym można trochę pomanewrować dochodem - na macierzyńskim płatne 80%, więc z biegiem czasu średnia obniża się o kolejne parę złotych.
Dokladnie to bylo dawno,ja tez 13 lat temu dostalam2 kola.Teraz tylko tysiak i to z progiem.A z tym becikowym to nie jest tak że za urodzenie się każdemu z marszu należy 1000 zł i dodatkowy 1000 zł że względu na dochód?Pamiętam jak urodziłam syna to dostaliśmy 2000 zł.z tym że to było 12 lat temu
![]()
Ja miałam pierwszą wizytę w 4 tcKiedy dziewczyny byłyście na pierwszej wizycie wszystkie już mają je za sobą?
Ej,dlaczego ?Patrzę na Wasze zdjęcia z usg i wartości crl w 7-8 tygodniu i po prostu chce mi się wyć![]()
Przepraszam ale się pomyliłam ostatnie usg miałam 7+3.To dokładnie tak jak ja! 8t3d, cel 1.76cm a u Ciebie? Masz może zdjęcie? [emoji3059]
Tak, średnia z 12 miesięcy.Próg dochodowy to 1900 coś zł i wiesz może jak to się liczy? Tzn jakaś średnia z kilku miesięcy?
Byłam u gin jak było jakoś 7+2 i crl było niskie... choć było już serduszko. To nie moja gin, tylko przypadkowa z pakietu, więc jedyna szansa, że źle zmierzyła.... Może teraz będzie jakiś duży przyrost... Może...Ej,dlaczego ?![]()