Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ciężko powiedzieć, bo taka sobie ta jakość zdjęcia.Hej. Postanowiłam do was napisać. Trochę się niepokoje. Czy według was test jest pozytywny?
Test wykonany z krwi...
Śpij dobrze kochana! Trzymam kciuki ! Wszystkie trzymamy i myślami jesteśmy z Tobą! Koniecznie dawaj znać! ❤❤❤Bede miec dopiero jutro usg.. dobranoc dziewczyny i dziekuje
Ja widze blada kreseczke, dla pewnisci sprawdź z porannego moczu jutro lub pojutrze, daj nam znać, trzymamy kciukiHej. Postanowiłam do was napisać. Trochę się niepokoje. Czy według was test jest pozytywny?
Test wykonany z krwi...
Też nie jestem w stanie ocenić. Dodatkowo nigdy nie robiłam testu ciążowego w takiej formie, zawsze z moczu. I mi w dzień okresu wyszedl cień zaledwie, następnego dnia blada ale różowa kreska, po tyg już z popołudniowego moczu wyraźna.Ciężko powiedzieć, bo taka sobie ta jakość zdjęcia.
U mnie na pierwszym teście dwa dni po terminie miesiączki wyszła bladziutka kreska
Jasne, zapytajNie wychodzi. Zapytam lekarza co i jak![]()
Jakby coś przebija. Ale tego z krwi nigdy na oczy nie widziałam to nie wiemHej. Postanowiłam do was napisać. Trochę się niepokoje. Czy według was test jest pozytywny?
Test wykonany z krwi...
Polecam poczekać do terminu miesiączki, jak się nie zjawi to zrobić z moczu, np pink test super czuly, koniecznie rano z pierwszego moczu.Zamówiłam w aptece w piątek dziś właśnie odebrałam i wykonałam. Z moczu robiłam 3 testy, jeden błędny drugi negatywny trzeci blada kreseczka różowa. Termin miesiączki mam na środę. Troszkę jestem poddenerwowana tą sytuacją heh![]()